Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / "Катрусин Кiнозал" в "Фiлiнi"

22 ЛЮТОГО 19:00

арт-кафе "Филин", Куренёвский переулок, 19/5
30 гривень

Початок творчого шляху Світловодсько-Київського рок-гурту "Катрусин Кінозал" розпочався у 1994 році в м. Дніпропетровськ. Тоді Адріян Сич зі своїм друзякою-неформалом Олександром Парфьоновим (Парфьон) пили пиво та били байдики в одному із студенських гуртожитків по вулиці Карла Маркса. на протязі двох годин, грали одну і ту ж пісню, "Отака брат любов", написавши її на скору руку і шаленіючи від задоволення, вирішили створити українсько-мовний музичний колектив. Бо російською співати вже набридло, та й було вже не цікаво, на той час (1994р.) український рок був ще дуже-дуже... далеко, і ось юнаки вирішили йому допомогти, склавши гурт "Катрусин Кінозал", взявши назву на честь телевізійної дитячої передачі 80-х років, яка на той час кудись зникла з блакитних екранів наших телевізорів. Віртуальний дуєт "Катрусин Кінозал" проіснував чотири роки. І нарешті у 1998 році Адріян Сич у місті Світловодську зі своїм знайомим музикантом, Владом Шиловим зібрали новий склад до якого увійшли:

Адріян Сич - вокал, акустична гітара, тамбурин, автор пісень та музики;

Влад Шилов - лідер гітара, бек-вокал;

Серго Лабадзе - бас гітара;

Олегджян Маркасян - ударні;

Вадим Коломойченко - рітм-гітара (у 2000р. покинув гурт).

З перших кроків своєї творчої діяльності "Катрусин Кінозал" став безперечним лідером Світловодського рок-руху, яким є і по цей час. У серпні 1998 року до Світловодська приїхав В. Яворівський по своїх політичних справах і через деякий час вперше та мабуть в останнє в маленькому провінційному містечку відбувся грандіозний фест "Сходи в Майбутнє" гуртів та виконавців з усієї України!!! Серед відомих і цікавих гуртів були і гурт "Вій" з якими хлопцям пощастило поспілкуватися та відпочивати на місцевій турбазі. Саме цей фест і був дебютний для "Катрусиного Кінозалу".

Потім колесо завертілося.

1999р. - фест "Перлини Сезону" м. Кременчук, ІІ місце (відбірковий тур);

2000р. - фест "Червона рута" м. Кіровоград, І місце (відбірковий тур);

2002р. - фест "Червона рута" м. Кіровоград, ІІ місце (відлбірковий тур);

2003р. - фест "Червона рута" м. Київ, ІV місце (фінал);

2003-2005рр. - Байк-фест "Goblin Show";

2004р. - "Марафон 44" м. Київ;

2005р. - "Марафон 100" м. Київ.

Гурт "Катрусин Кінозал" занесений до Книги Рекордів України, як учасник рекордного за тривалістю "марафона-100" годин безперервної музики, 100 - колективів, 1457 - зіганих композицій, "Катрусин Кінозал" виступав на одній сцені з відомими гуотами України та Росії, "Тараканы" (м. Москва), "Джаспер Ли" (м. Москва), "Монгол Шуудан"(м. Москва), "Бритва Оккама" (м. Москва), "Scenic Railway"(Франція), кращими гуртами України "Вій", "Ток", "Грін Грей", "Борщ", "Daz mashine", "№-482", "Чорнобривці", "Вася club", "Не Діля", "Самі Свої", "Оркестр Янки Козир", "Перлина Степу", "Море", "Crosswise", "Квадраджесіма", "От Вінта", та безліччю інших колективів. У 2005 році "Катрусин Кінозал" покидають О. Маркасян та С. Лабадзе. І Адріян з Владом переїздять до Києва, де і знайомляться з басистом Вадимом Осипенко (екс "Бронзовые гаражи") та ударником Олексієм Лінником (екс "Таліта Кум"). Поновлений "Катрусин Кінозал" виступає в найкращих арт-клубах Києва, "44", "Пивна Бочка", "Докер паб", "Гавана"(м. Ровно) та байк фестах країни. На цей час гурт має великий музичний досвід, та великий багаж пісень з дуже чудернадськими текстами і драйвовою музикою. Саме зараз музиканти працюють над записом альбому "КРЕМГЕС".

 

Про авторів

Продюсерський Центр 101

Додав Єжі 12 лютого 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска