Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Димна суміш Згадуй Бійся Плач і Зви (2009 р.) 8,55 Mb
Димна суміш Хіппі (2008 р.) 1,30 Mb
Димна суміш Психоделічні краї (2008 р.) 4.09 Mb

Київ / Закриття художньої виставки “Кожної весни”

04 КВІТНЯ 18:00

Клуб 44
Вхід вільний!

Закриття художньої виставки “Кожної весни”

Благодійний аукціон

4 квітня в арт-клубі “44” закриваємо виставку “Кожної весни” благодійним аукціоном. Під час нього кожен має змогу придбати фото чи художню роботу з виставки і таким чином долучитися до благородної справи. Кошти, зібрані під час аукціону, ми використаємо для друку літератури про вегетаріанство та етичне ставлення до тварин.

Розпочне все гурт X-Posers, сайд проект вокаліста групи “Димна суміш” Саші Чемерова та гітариста Сергія Мартинова за участю Олени Абрамової (@Tractor) та Кості Боровського (Quest Pistols).

До нас приєднаються наші друзі-вегетаріанці й просто хороші люди Каша Сальцова, Сашко Положинський, Юрій Хусточка, Мурік та Дизель, Анатолій Вексклярський, Фоззі й Фагот, Quest Pistols.

Приходьте і Ви, буде класно, правда :)))

Акредитація і відповіді на запитання – 8-050-959-79-10, Наталя Сукач

www.dymnasumish.com.ua

Виставка „Кожної весни” відкрилася в клубі “44” 19 березня. “Кожної весни” – це 30 історій про „Димну суміш”, розказаних друзями групи. Кожен із авторів представляє таку „Димну суміш”, яку бачить через свій об’єктив, яка з’являється з-під його олівця, яка провокує і надихає. Серед авторів немає випадкових людей. Архітектор Мендисабаль 10 років тому зробив перший концерт гурту „Димна суміш” в Києві. Костя Боровський був із групою з першого дня її створення. Віктор Придувалов давно знайомий з групою, а рік тому зняв хлопцям кліп на пісню „В країні ілюзій”. Для кожного з авторів виставки „Димна суміш” – більше, ніж просто рок-н-ролл.

 

Про авторів

Димна суміш , Quest Pistols , Тартак , Танок На Майдані Конго , Крихітка

Додав Art-Vertep 03 квітня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска