Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Зелена толока

25 КВІТНЯ 11:00

Труханів острів

З нагоди Міжнародного Дня Землі збираємось на Зелену Толоку

25 квітня, Труханів острів з 11.00 до 14.00

Шановний друже! З нагоди Міжнародного Дня Землі етнічний фестиваль "Країна Мрій", Представництво ООН в Україні та компанії-підписанти Глобального Договору оголошують Велику Зелену Толоку.

Ось і настав той час, коли кожна свідома людина, стурбована здоров'ям своїм та своїх близьких, не має більше можливості лишатись осторонь тих негативних цивілізаційних впливів, які незворотньо знищують природу, ставлячи під загрозу існування всіх наступних поколінь українців. Саме тому провідною ідеєю цьогорічного етно-фестивалю "Країна Мрій" стає надактуальна тема охорони екології довкілля, екології нашого власного життя та життя наших дітей.

Усі мрійники «Країни Мрій» мріють про чисте довкілля, про чисте повітря, чисту воду і чисту культуру. І мріяти тоді легше, і здійснювати мрії і творити майбутнє.

"Країна Мрій" спільно з друзями та партнерами фестивалю щиро закликають усіх мешканців нашої великої домівки на ім'я Україна, не отруювати своє життя, викидаючи сміття просто неба на вулицях, в парках і лісах, а пам’ятати, що чистота людської душі починається з чистоти на власному подвір'ї.

25 квітня в межах презентації шостого етнічного "Країна Мрій" та з нагоди святкування Міжнародного Дня Землі всі кияни та гості столиці запрошуються на Труханів острів на Велику Зелену Толоку – свято причетності та любові до рідного міста. У програмі – прибирання території, озеленення парку (з 11.00 до 14.00), а також веселі гуляння у супроводі народних музик. Місце зустрічі – зі сторони Московського мосту.

Як дістатись: напрям - від метро "Петрівка" будь-яким громадським транспортом, який іде по Московському мосту. Зупинка громадського транспорту - одразу за Московським мостом називається "Парк "Дружби народів". Від цієї зупинки спуститись вниз дорогою, що спускається в бік Дніпра ( хвилин 5). Орієнтирами місця збору будуть червоні намети. (див. карту).

Також найближчим часом «Країна Мрій» планує провести ще дві толоки –

16 травня з нагоди Міжнародного Дня Клімату та 6 червня з нагоди Всесвітнього Дня Охорони Довкілля.

Сьогодні ми робимо цю акцію спільно з Представництвом ООН в Україні та компаніями-підписантами Глобального Договору, однією з цілей якого є підтримка та розвиток екологічних ініціатив.

Зробимо нашу Країну чистіше разом!

 

Про авторів

Фестиваль Країна мрій

Додав Art-Vertep 22 квітня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска