Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / ІРЕНА КАРПА ВПЕРШЕ ЗАСПІВАЄ СПРАВЖНІМ ГОЛОСОМ!

30 КВІТНЯ 20:00

Docker’s ABC

30 квітня столичні меломани стануть свідками появи абсолютно іншої вокалістки Ірени Карпи. За останні пів року, що група Qarpa не виступала у Києві з її учасниками відбулося багато неординарних подій. Фронт-вумен Ірена Карпа проїхалася країнами Південно-Східної Азії, хлопці активно захопилися екстремальними видами спорту, якими вже після повернення до України також «захворіла» Ірена. Сьогодні вона не лише опанувала мото-байк, а й активно тренується з альпіністами, щоб реалізувати себе в гірських походах. Окрім спорту Карпа почала серйозно займатися вокалом з професором Брояко -, викладачкою вокалу, психоаналітиком і магом в одному. "Надія Богданівна зробила неймовірне - допомогла мені повірити не тільки у свою енергетику чи нашу музику, але й у силу й магію мого голосу. Це розкішне відчуття. Думаю, наш слухач оцінить те, над чим я для нього працюю. Хочеться дати вищу якість, чесну і потужну" – каже Ірена Карпа.

ДжемFM дивуватиме публіку вечірки КРАЩІ ЛЮДИ не лише успіхами групи Qarpa, найближчого четверга у клубі Docker’s ABC матеріал свого дебютного альбому представить молодий, але неординарний гурт 45ЕН. Вперше група дебютувала в ефірі програми Овочі-Фрукти 2 роки тому, і одразу отримала підтримку слухацької аудиторії істотно збільшив кількість своїх прихильників, та розширивши концертну географію. До фанів співочого таланту вокалістки 45ЕН Анастасії Пліс себе зараховує голос Green Grey Дмитро «Мурік» Муравицький.

Буде чим похизувати 30 квітня і групі Парадуш. Глядачам вечірки КРАЩІ ЛЮДИ група вперше представить концертну версію свого другого альбому. Платівку, що була записана ще у листопаді минулого року, так і не було видано через те, що на студійному комп’ютері згинув хард-диск з усіма файлами. Парадуш приступили до запису матеріалу вдруге, і найближчим часом обнародують свій новий альбом. Нагадаю, що першу платівку групи Парадуш «На одной прямой» продюсував легендарний музикант гурту «Машина Времени» Алєксандр Кутіков. Той «первісток» Парадуша складався цілком з триб’ют-версій старих пісень «машини».

Олександр Стасов – продюсер проекту КРАЩІ ЛЮДИ – «30 квітня ми представимо три найяскравіші українські групи з жіночим вокалом. Вони абсолютно різні, самобутні, не мають аналогів, і кожна мають вірних прихильників. Вечірка з групами 45ЕН, Парадуш, Qarpa зруйнує багато стереотипів і насамперед про те, що в нас бракує вокалісток світового рівня».

Найближчі події від ДжемFM:

14 травня - клуб Docker’s ABC – арт-проект КРАЩІ ЛЮДИ- Карна, ПружиныНет, Гудімов

20 травня - МЦКМ Жовтневий - серія Джем-концертів «Живий звук – твій рок-н-рол» - «Чіж і Компанія»

28 травня -клуб Docker’s ABC – арт-проект КРАЩІ ЛЮДИ - O. Torvald, Marakesh, Riffmaster

 

Про авторів

ДжемFM

Додав Art-Vertep 28 квітня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска