Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / ВЕЛИКИЙ UNPLUGGED-ВЕЧІР

04 ЧЕРВНЯ

Докер-паб

4 червня у столичному клубі Docker Pub на Богатирський 25 відбудеться великий unplugged-вечір першого сезону благодійного арт-проекту КРАЩІ ЛЮДИ, ініційованого провідними непопсовими музикантами, радіостанцією ДжемFM та мережею закладів Docker.

На фінальний unplugged зберуться практично всі учасники першого сезону проекту КРАЩІ ЛЮДИ та музиканти, що підтримують проект і словом і ділом, і які братимуть участь в акціях другого сезону.

Олександр Стасов – продюсер проекту КРАЩІ ЛЮДИ – Ми вирішили попрощатися з першим сезоном нашого проекту саме під час камерного unplugged-вечору, щоб в невимушеній атмосфері домашнього спілкування подякувати нашим учасникам і глядачам, які своєю участю в проекті КРАЩІ ЛЮДИ створили в Києві клуб реального спілкування преси, музикантів та меломанів. На гостей фінального unplugged-вечору чекає зворушлива програма, яку вони потім ще довго будуть згадувати.

В афіші фінального акустичного вечору сталися деякі зміни, так 4 червня у Докер Пабі не гратиме група С.К.А.Й.. Її вокаліст Олег Собчук терміново повернувся до рідного Тернополю, де ч екає на народження своєї другої дитини. Список решти учасників фінального unplugged-вечору лишився незмінним. Свої акустичні сети представлять Сергій Бабкін, Марія Бурмака, групи – Таршис, Gouache, Диверсанти, The Вйо, НеDіля, CoMaha та легендарні Green Grey. Інтригу вечору підігріває те, що учасники концертної програми готують спеціальні номери, зміст та учасників яких тримають у секреті навіть від організаторів проекту.

Запрошення відвідати фінальний unplugged-вечір проекту КРАЩІ ЛЮДИ отримали музиканти груп Гудімов, Тартак, Друга Ріка, Джанго, Qarpa, Мандри, 4е 4е, Сонцекльош, АнтитілА, O Torvald, Максима, Карна, Юлія Лорд, ТНМКонґо, Marakesh, Мертвий Півень, OT VINTA, ГражданинЪ Топинамбур, SuperDivka, Олег Скрипка, Мотор’ролла та інші.

Марина Степанська – продюсер проекту КРАЩІ ЛЮДИ – Нашу першу вечірку відвідали легенди світової рок-музики Deep Purple, і після того візиту мега-зірок ми просто приречені на успіх. Проект КРАЩІ ЛЮДИ за пів року свого існування став статусним для вітчизняних непопсових музикантів. В другому сезоні він перетвориться на повномасштабну програму популяризації донорства крові та здорового способу життя. І ми радіємо з того, що тон в нашому проекті задають реальні авторитети сучасної молоді - провідні рок-музиканти.

Нагадаю, весь прибуток від проведення вечірок проекту КРАЩІ ЛЮДИ накопичується для придбання систем переливання крові для відділення дитячої онкології Київської обласної лікарні. На ті самі потреби підуть кошти від продажу сувенірної продукції проекту та аудіо-збірки НЕПОПСА UA

 

Про авторів

ДжемFM , Green Grey , Марія Бурмака , Сергій Бабкін

Додав Art-Vertep 03 червня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска