Увійти · Зареєструватися
 

Київ / Презентація книги «Сни Ганса Християна»

18 СЕРПНЯ 12:00

Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект, 15)

18 серпня о 12:00 розпочнеться найвизначніша подія V Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку!

У Міжнародному виставковому центрі (що знаходиться за адресою Броварський проспект, 15) опівдні, у конференц-залі павільйону №1, буде презентовано книгу «Сни Ганса Християна», яка є гармонійним синтезом таланту відомої української письменниці Лесі Ворониної, майстерного пензля художниці Катерини Штанко, а також умінь багатьох інших людей, що доклали масу зусиль (і навіть трішечки чарів ;)) для того, щоб зробити книгу найкращою, найдобрішою та найчарівнішою.

«Сни Ганса Християна» – не лише красива дитяча книжка. Це – новий виток розвитку книговидання в Україні, чому свідченням є її перемога на VI Міжнародному конкурсі «Мистецтво книги» у номінації «Книга для дітей та юнацтва» в Москві. Також це перша в історії українського книговидання книжка, рекомендована до участі в престижному міжнародному конкурсі імені великого казкаря Ганса Християна Андерсена (що проводиться у Великобританії) як така, що отримала високі оцінки відомих художників різних країн. А на конкурсі «Краща книга України» «Сни Ганса Християна» є гідним суперником найкращих українських видань.

На презентації будуть присутні:

* авторка книги – письменниця Лесі Воронина;

* художниця – Катерина Штанко;

* шеф-редактор видавництва «Грані-Т» – Діана Клочко;

* представник поліграфічної фірми «АДЕФ-Україна».

Окрім того на презентації будуть присутні й інші поважні гості.

Тож запрошуємо усіх, хто прагне долучитися до чарівного світу лісових тролів, слимачків, янголів та ельфів, пірнути у невимушену атмосферу казки і дитинства, дізнатися безліч цікавих серкретів творчості від Лесі Ворониної та Катерини Штанко, а також почути багато нового у галузі поліграфії, на презентацію найунікальнішої книги українського книговидавництва «Сни Ганса Християна».

 

Про авторів

Ганс Християн Андерсен , Катерина Штанко , Леся Воронина

Додав Art-Vertep 17 серпня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска