Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Театр історичного танцю Al'entrada представляє танцювально-музичну виставу "Bon-Bon Parisien: історії одного кабаре"

18 ЛЮТОГО 19:00

Мала зала Національного палацу "Україна"
40-140 грн

Вільні художники, поети, богема з усього світу збирається на Монмартрі в пошуках натхнення й слави. Хтось шукає тут свою музу, комусь потрібні влада та гроші, а когось просто вабить блиск міських кабаре - корсети, мережані підв'язки, дим від свічок та тютюну, гіркий абсент і солодкі паризькі цукерки.

.

То може, і ВИ на годинку завітаєте в затишне кабаре "Bon-Вon Parisien"?.. Де лунає музика пристрасного танго й модного чарльстону, де стрункі ніжки витанцьовують кан-кан і пари кружляють у такт повільного вальсу... Тут, за лаштунками маленької сцени, творяться людські долі. Тут живуть пристрасть і ніжність, ревнощі й самопожертва, прагнення примарної слави й справжнє кохання.

(Премєра спектаклю відбулася 10 та 11 грудня 2011 року в НП "Україна")

..

Наше кабаре - це не лише танці! А ще й улюблені мелодії зі старих-добрих мюзіклів, пісні Едіт Піаф, Шарля Азнавура, Даліди та багатьох інших! У нас милі серцю мелодії звучатимуть по-новому!

....

Вартість квитка - 40 - 140 грн.

...

Квитки можна придбати за адресою вул. Дмитрівська, 45 (дизайн-студія "Десяте Королівство") з 13:00 до 20:00 по будням, а також в касах Національного палацу мистецтв "Україна" та незабаром на КВИТКИ.UA

...

Довідки за телефоном:

093 00 243 99

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 17 січня 2012

Коментарi

21 січня 2012

Я был на премьере. Молодцы, девчонки и ребята, зажгли!
Моя девушка потом еще неделю вспоминала танцы, даже на танго пыталась меня затащить)
В общем, всем советую!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска