Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Моноспектакль «Тарас Шевченко – дух незалежності»

24 СЕРПНЯ 18:00

Руський Клуб «Культ Ра» (Києва Гора Вул. Володимирська, 4)
ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!

 

День Незалежності України – свято, що виборювалося нашим народом впродовж тисячоліть, цінність якого відчувається повною мірою тільки перед загрозою втрати.

Відчути справжній дух незалежності, усвідомити всю глибину і сутність, переосмислити зміст історичних подій допоможе поетичний спадок щирого сина України Тараса Шевченка.

24 серпня о 18:00 в Руському клубі «Культ РА» відбудеться моноспектакль «Тарас Шевченко – дух незалежності».

Читає лауреат-декламатор Міжнародного еко-культурного фестивалю "Трипільське Коло 2011" Олександр Ліщенко.

Ви почуєте сучасне, живе та емоційне читання на пам'ять більше 35 віршів Тараса Шевченка, яке буде супроводжуватися зваженими історичними коментарями, що основані на глибинному аналізі історичних подій та життя Кобзаря.

Тарас Шевченко став пророком незалежності, його твори надихали та давали сили боротися, проте сьогодні, здобувши самостійність ми забули чого вона коштувала нашим пращурам, ми забули про заповіт Тарас, який намагався вберегти нас від нових помилок.

Запрошуємо всіх, хто бажає відчути справжній дух незалежності, пригадати сторінки історії України та життя Кобзаря! Оскільки історія – це накопичений досвід, його треба знати, щоб не чинити нових помилок сьогодні та у майбутньому!

 

Про авторів

Тарас Шевченко

Додав nady 23 серпня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска