Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Вистава австрійського театру «Приборкання норовливої»

06-27 БЕРЕЗНЯ

театр «КОЛЕСО» (Андріївський узвіз, 8)
Квитки можна придбати у касі театру

Австрійський культурний форум разом із театром «КОЛЕСО» (Андріївський узвіз, 8) радо запрошують Вас на українську прем’єру «Приборкання норовливої» австрійського драматурга Францобеля за мотивами Вільяма Шекспіра. Спектаклі відбудуться   6, 7, 8, 9, 10, 26 та 27 березня.

Австрійський культурний форум продовжує свій театральний сезон: після двох вдалих проектів (прес-конференція за результатами австрійського драматургічного конкурсу «ГОВОРИТИ ПРО КОРДОНИ» під орудою режисера Крістіана Папке та гастролей театру ЕССЕ із Зальцбурга з виставою «Йеппе з гір», які проходили на Новій сцені театру російської драми ім. Лесі Українки) він презентує українську прем’єру – переклад п’єси молодого австрійського драматурга Францобеля «Приборкання норовливої». Автор переписав шекспірівську п’єсу на віденський лад, осучаснив героїв, але натомість залишився вірним прописаним британським генієм постулатам: «Життя – театр, а люди в ньому - актори», це відчувається у кожній сцені п’єси, Францобель також шикарно застосовує гру слів та каламбури. Перекав п’єсу професор Іван Мегела.

Режисером п’єси є народна артистка України, художній керівник театру «Колесо» Ірина Кліщевська. Прем’єра відбудеться у Камінній залі театру «Колесо». Театр у своєму репертуарі має вже велику кількість австрійських п’єс, серед яких найуспішнішою є «Жінки Моцарта», цей проект був здійснений також за підтримки Австрійського культурного форуму в Україні. Тому «Приборкання норовливої» - це продовження доброї традиції театру.

 

 

Про авторів

Театр

Додав nady 06 березня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска