Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Вечірка на честь відкриття нового театрального сезону «Київський Революційний О***ний Театр» (найкращі моменти спектаклів "Сни Васіліси Єгоровни" та " Павлік Морозов" за п’єсами Леся Подерв’янского)

26 ВЕРЕСНЯ 19:00

"Зелений театр" (паркова дорога, 2)

«Київський Революційний О***ний Театр» прододовжує радувати своїх шанувальників новими творчими ідеями. Спеціально для столичних та приїжджих театралів КРОТ готує незвичайний сюрприз.

26 вересня о 19.00 в Зеленому Театрі (Паркова дорога, 2) відбудеться вечірка на честь відкриття нового театрального сезону. На глядачів чекає вишуканий вінегрет з найкращіх моментів культових спектаклів "Сни Васіліси Єгоровни" та " Павлік Морозов" за п’єсами Леся Подерв’янского.

Протягом вечора на сцені улюблені актори: Микола Вересень, Андрій Середа, Олена Рєпіна, Сергій Калантай, Олег Прімогенов, Тетяна Несвідоменко, Єгор Пчьолкін, Сергій Солопай, Євген Капорін та ін.

Режисер- постановник – Андрій Крітенко.

Музичну атмосферу вечірки створюють учасники трупи, вони ж чудові музиканти Alloise, Dj Alisa FLy, Dj Liya FX.

Для київського театру КРОТ це перший подібний експеримент. Організатори сподіваються, що вихід за межі звичного формату буде сприяти більш тісному спілкуванню акторів та глядачів.
1 жовтня шанувальники творчості «Київського Революційного О***нного Театра» зможуть насолодитися спектаклем "Сни Васіліси Єгоровни" у повному об’ємі , а 2 жовтня КРОТ порадує глядачів давно уподобаним публікою «Павліком Морозовим». Обидва спектаклі пройдуть у київській Кінопанорамі.
5 жовтня під час гастрольного туру театр відвідає Харків, а 6 жовтня Полтаву. Цього разу глядачі побачать виставу "Сни Васіліси Єгоровни". Тут це вже друге «пришестя» КРОТА. Навесні у Харкові та Полтаві з великим успіхом пройшла вистава «Павлік Морозов». У листопаді театр планує відвідати Дніпропетровськ, Донецьк та Суми, про дати вистав буде оголошено пізніше.

 

Про авторів

Лесь Подерв’янський

Додав nady 09 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска