Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фоззі Харків (2006 р.) 5.50 Mb
Фоззі Letter 2 Бабуля (Фоззі з Іреною Карпою) 7.74 Mb
Фоззі Тупий та ще тупіший 3.01 Mb

Київ / «Суботник» Фоззі у «Читайці»

15 ТРАВНЯ 12:00

Книгарня «Читайка» (м. «Петрівка»)

15 травня о 12.00 в книгарні «Читайка» (м. «Петрівка») відбудеться «Суботник» Фоззі, на якому автор представить свою нову книжку «Winter sport».

Рівно рік тому в видавництві «Треант» побачила світ перша книжка відомого музиканта, вокаліста групи ТНМК. Фоззі став одним із перших авторів, котрий прийняв запрошення на «Суботники» і 20 червня 2009 року презентував свою першу книгу «Ели воду из-под крана» у книгарні «Читайка». Обидві книги - це невеликі оповідання, в кожному з яких є піднесенні почуття, і проза життя. Першу книгу Фоззі читали і школярі, і люди старшого покоління, і кожен знаходив між рядків щось абсолютно виняткове та до близькості рідне.

У другій книжці Фоззі залишається вірним темі 1990-х, одначе тепер ми бачимо класичну (майже) єдність місця та часу. Його герої – це мешканці одного мікрорайону (ми не скажемо, якого, та ви і так, напевно, здогадаєтесь). Кожний з них намагається будувати своє особливе життя, та вічні сили – кохання, ненависть, дружба та пошук вигоди - затягують їх у неосяжний вир підступного буття… Прозу А.А. Сидоренко вже порівнювали з «Одесскими рассказами» Бабеля. Для книжки «Winter Sport» ми додамо асоціацію з «Simple Storys» Инго Шульце і на цьому зупинимось.

Партнери «Суботників» – книжковий портал «Буквоїд», літературний конкурс «Коронація слова», видавництва: «Треант», «Грані-Т»

Інформаційна підтримка – «Главред», «Профиль», «Газета по-Киевски», спільнота блогів «Сумно»

 

Про авторів

Фоззі

Додав Art-Vertep 14 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска