Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / «Купальські віршолюбики»

06 ЛИПНЯ 11:00

Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини, вул. Терещенківська, 5

Із думкою про малечу, яка не поїхала до бабусь-дідусів, у дитячі табори чи у відпустку разом із батьками, видавництво «Грані-Т» та МО «ОsтаNNя Барикада» влаштовують літні, а точніше – купальські «Віршолюбики»!

6 липня об 11:00 вірші «гранівських» поетів читатимуть для дітей відомі «барикадівці» Світлана Поваляєва, Олесь Доній, Ксенія і Павло Коробчуки, Яна Конотоп та Фагот (Олег Михайлюта).

Запрошуємо маленьких і великих віршолюбиків!

 

Віршолюбик – це така професія, опанувати яку може будь-хто і в будь-якому віці. Віршолюбиками вже стали художниця Марися Рудська, народний депутат Олесь Доній, режисер Сергій Архипчук, журналісти Юлія Банкова, Ірина Ванникова, Марічка Падалко, письменники Іван Андрусяк, Сергій Пантюк, Світлана Поваляєва та мисткиня Анжеліка Рудницька.

 

Цього ж разу до вже знаних віршолюбиків Олеся Донія та Світлани Поваляєвої приєднаються журналіст Яна Конотоп, вокаліст гурту «Танок на майдані Конго» Фагот (Олег Михайлюта) та креативно-поетичне подружжя Коробчуків. І читатимуть вони поезії Юрка Бедрика, Лесі Мовчун, Сергія Пантюка, Леоніда Сороки, Михаїла Яснова, Андрея Хадановіча, Грицька Чубая, Романа Скиби та Томаса Стернза Еліота.

 

На уважних і активних маленьких віршолюбиків традиційно чекають книжкові подарунки від «Граней-Т».

 

Про авторів

Остання Барикада

Додав nady 03 липня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска