Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Унікальне ретрофутуристичне LIVE-шоу «Космічний рейс» від Іллі Лагутенка і гурту AERONAUTICA

07 ЧЕРВНЯ 21:00

ATMASFERA 360 (вул. Велика Васильківська, 57/3, м «Олімпійська»)
140/160/180 грн.)

7 червняу Зоряному залі цифрового планетарію ATMASFERA 360 відбудеться унікальне ретрофутуристичне LIVE-шоу «Космічний рейс» від Іллі Лагутенка і гурту AERONAUTICA зі спеціальною повнокупольною відеопрограмою, аналога якої не існує в жодному планетарії світу.

В основу шоу був покладений унікальний радянський фантастичний фільм «Космічний рейс» 1935 року, в якому автори ще тільки мріяли про перші польоти людини на Місяць. В оригіналі він був німим і чорно-білим. Однак у ході роботи була не тільки написана музика, яка озвучувала картину, а й зазнала змін сюжетна лінія: до місячного пейзажу додалися урбаністичні міста і заводи, абстрактна графіка, моделі людей у ??3D форматі і ще багато чого з того, чим багатий на сьогоднішній день світ передових fulldome-технологій.

Автори шоу – Ілля Лагутенко і творча лабораторія AERONAUTICA – перетворили кінострічку у сучасний проект, що проектується на небесне склепіння планетарію, доповнили його інноваційними візуальними образами та живими інструментальними композиціями. Робота над проектом велася близько двох років і була реалізована виключно власними силами авторів за підтримки Планетарію Москви. У його Великому Зоряному Залі 12 квітня, у День космонавтики, відбулася прем'єра проекту. Квитки на прем'єрний показ були розкуплені за два дні.

7 червня завдяки огляду в 360 градусів цифрового планетарію ATMASFERA 360 і ефекту 3D без окулярів, глядачі разом з музикантами стануть учасниками шоу. Вони опиняться всередині відеопрограми, показаної на одному з найбільших уЄвропі куполі-екрані в режимі живого моделювання. У виконанні віртуального образу Іллі Лагутенка і живої музики AERONAUTICA у нових електронних версіях прозвучать хіти Мумій Троля: від давніх − «Черная дыра», «Не звезда», «Инопланетный гость» до «Молодости» з альбому «8». Знаніпісні МТ і нові експериментальні композиції AERONAUTICA зі свіжого EP «Космічний рейс» будуть зібрані спеціально для LIVE-шоу уКиєві, пов'язуючи минуле і майбутнє не тільки космонавтики, а й нової космічної музики.

 

«КОСМІЧНИЙ РЕЙС» трейлер:youtu.be/3w0lf0uMAvs

Квитки: в касахATMASFERA360 іkarabas.com(140/160/180 грн.)

 

Про авторів

ATMASFERA 360

Додав nady 26 травня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска