Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / НА ЗАХИСТ ОСТАННЬОЇ КНИГАРНІ НА ХРЕЩАТИКУ!

07 ЛИСТОПАДА 13:00

Хрещатик, 44

ОСТАННЯ КНИГАРНЯ НА ХРЕЩАТИКУ ПІД ЗАГРОЗОЮ!До ТРИВОЖНОГО ЗАГІНУ ДОЛУЧИЛОСЬ МО «Остання Барикада»Встановлено громадське чергування!Мистецьке об’єднання «Остання Барикада» ПРОТИ закриття книгарні «Знання» !!!

НА ЗАХИСТ ОСТАННЬОЇ КНИГАРНІ НА ХРЕЩАТИКУ!

Виступи громадських діячів!

Вірші від улюблених письменників!

Музика від сучасних українських бардів!

Учасники: Олесь Доній, Юрій Покальчук, Сергій Пантюк, Андрій Кокотюха, Дмитро Лазуткін, Лірник Сашко, Лесь Ульяненко, Владік Волочай, Вікторія Черняхівська, Ірина Цілик, Роман Скиба, Олесь Корж, Іван Андрусяк, Едік Драч, Сашко Музика, Володимир Пироженко, Леся Рой та інші

Наші ряди постійно товстішають...

І тебе запрошуємо!

Довідка:

За останні 2 роки в Києві закрили 3 книгарні та 18 видавництв.

3 листопада 2007 р. Київська мерія офіційно повідомила колективу книгарні «Знання» (вул. Хрещатик, 44 А) про розрив орендних стосунків і виставила вимогу до 10 листопада звільнити приміщення від книжок та обладнання.

Керівництво книгарні «Знання» заявляє, що влада Києва не має підстав для їх виселення з приміщення на Хрещатику, яке займає магазин.

На офіційному веб-порталі Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, до якої входить і магазин «Знання», розміщено заяву-звернення Президента асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександра АФОНІНА.

На веб-порталі повідомляється, що є намір ввести в книгарні постійне чергування громадськості, а також організувати тривожний загін, який повинен зібратися упродовж 15 хвилин і перекрити «рейдерам» доступ до магазину. Зараз у книгарні знаходяться представники громадської організації «Опора», які приєдналися до акції. Вони з наручниками, щоб у разі нападу на книгарю миттєво прикуватися до дверей чи системи опалення.

«Наша мета — зупинити виселення видавництв, книгарень, бібліотек, закладів культури й мистецтва через спонукання Президента України і Кабінету Міністрів до прийняття відповідних рішень, які б наклали мораторій на цей процес, а також ініціювати прийняття поправок до закону, яким було б встановлено, що в будь-якому разі правонаступником книгарні мусить бути лише книгарня, галереї — галерея, бібліотеки — бібліотека».

 

Про авторів

Остання Барикада , Олесь Корж , Едуард Драч , Іван Андрусяк , Олесь Ульяненко , Лірник Сашко (Олександр Власюк) , Дмитро Лазуткін , Андрій Кокотюха , Юрко Покальчук

Додав Art-Vertep 06 листопада 2007

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска