Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Письменники та книжкові майстри – в «Країні Мрій»!

21-22 ЧЕРВНЯ

м.Київ, дворик Музею Гончара, вул. Івана Мазепи, 29

Цього року вперше! В дворі музею Гончара (вул. Івана Мазепи, 29) буде споруджено Літературну сцену, з якої гості фестивалю почують виступи відомих українських літераторів (наприклад, Оксани Забужко), етночитання молодих поетів та побачать справжній поетичний театр. Сцена працюватиме в суботу з 15.00 до 18.00, а в неділю – з 14.00 до 18.00.

Книжкові майстри: Громадяни Країни Мрій також зможуть придбати книжку на будь-який смак у майстрів книговидавництва на книжковому ярмарку, що розміститься між музеєм Гончара та Алеєю Майстрів.

Гості фестивалю зможуть побачити на власні очі процес глибокого друку на справжньому офортному станку, а охочі – зможуть навіть приміряти на собі професію друкаря!

На ярмаркові також діятимуть дві міні-сцени: Зелений Запорожець та Чумацький Віз – на них демонструватимуть свої уміння та спілкуватимуться з читачами майстри-письменники. Ярмарок працюватиме в суботу та неділю з 12.00 до 19.00.

Програма літературної сцени:

Субота, 21 червня

15.00-16.00 – “Поезія рівнодення”

Літературні читання проекту “Інша література”. Учасники: Борис Гуменюк, Сергій Пантюк, Іван Андрусяк, Анатолій Дністровий, Світлана Поваляєва, Роман Скиба, Олекса Губський у супроводі сучасних українських бардів Воломира Кучинського, Лесі Найдюк та Віктора Нестерука.

16.00-17.00 – Етночитання письменників- "двотисячників”.

Учасники: Валерій Богуненко, Артем Захарченко, Олена Захарченко, Олесь Корж, Галя Ткачук, Настя Мельниченко, Анна Хромова, Оля Ковалевська, Ганна Яновська та багато інших. Кобзарський супровід. Модератор – Артем Захарченко.

17.00-18.00 – Купальські читання. Учасниці: Світлана Богдан, Олеся Мамчич, Настя Мельниченко та багато інших. Модератор – Олена Захарченко.

Неділя, 22 червня

14.00-15.00 – Поети “Зони Овідія”.

Учасники: Олесь Ільченко, Олег Романенко, Юрко Островершенко, Галина Крук, Назар Федорак, Петро Коробчук, Олена Степаненко у супроводі сучасних українських бардів Едуарда Драча та Володимира Невельського. Модератор – Сергій Пантюк.

15.00-16.00 – “Білі пісні моєї чорної землі”

Вистава за творами Богдана Бойчука. Представляє театр поезії “Мушля”. Керівник – Сергій Архипчук.

16.00-17:30 – Поетичний фестиваль від видавництва “Факт”.

Учасники: Оксана Забужко, Мар’яна Савка, Маріанна Кіяновська, Іван Андрусяк, Дмитро Лазуткін, Богдан-Олег Горобчук та інші. Музичний супровід: джаз-рок-гурт ”Проти ночі”.

 

Про авторів

Фестиваль Країна мрій , Олесь Корж , Богдан-Олег Горобчук, Павло Коробчук, Олег Коцарев , Іван Андрусяк , Мар’яна Савка та Маріанна Кіяновська , Дмитро Лазуткін , Едуард Драч , Назар Федорак , Галина Крук , Артем Захарченко , Світлана Поваляєва , Анатолій Дністровий , Борис Гуменюк , Сергій Пантюк , Брати Капранови

Додав Art-Vertep 18 червня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска