Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / КНИЖКОВИЙ БЕРЕЗЕНЬ У ГЛАВРЕДІ

31 БЕРЕЗНЯ 11:00

“Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8)
Вхід вільний!

IV КИЇВСЬКИЙ ВЕСНЯНИЙ КНИЖКОВИЙ ЯРМАРОК: ОРГАНІЗАТОРИ ТА ГОЛОВНІ ГЕРОЇ ВИСТАВКИ

СПЕЦІАЛЬНИЙ ГІСТЬ - СЕРГІЙ ДЯЧЕНКО, ПОЧЕСНИЙ ПРЕЗИДЕНТ АСАМБЛЕЇ ФАНТАСТИКИ „ПОРТАЛ”

У вівторок, 31 березня, об 11-00 в прес-центрі “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8) відбудеться “Книжковий березень” ? чергова зустріч у рамках “Книжкових сезонів”.

Учасники зустрічі:

? СЕРГІЙ ДЯЧЕНКО, почесний президент асамблеї фантастики «Портал», письменник

? АНДРІЙ КУРКОВ, президент конкурсу «Євроформат-2008», письменник

? ОЛЕКСАНДР АФОНІН, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів

? ОЛЕКСАНДР ДІЧЕК, президент МГО «Міжнародна антитерористична єдність» зі статусом учасника діяльності Ради Європи

? ОЛЕКСАНДР БІЛЕЦЬКИЙ, директор видавництва «Майстерня Білецьких», автор проекту Заповідника-музею М.В. Гоголя, с. Гоголеве Шишацького району Полтавської області

? ТАРАС БОЙКО, голова оргкомітету Християнського літературного ярмарку

? ЕДВІН ЗАДОРОЖНИЙ, генеральний директор ПП «МЕДВІН»

Модератори ? головні редактори газети “Друг читача” Брати Капранови

Четвертий київський весняний книжковий ярмарок

Київська книжкова весна розпочинається з МЕДВІНА. Традиційно з 2 по 5 квітня українські видавці, книгорозповсюджувачі, письменники, критики, журналісти, вчителі, методисти, студенти та звичайні читачі зберуться разом на Четвертий Весняний Київський книжковий ярмарок МЕДВІН, який цього разу проводиться під девізом «Будуємо Європу для дітей і разом з дітьми». Традиційно навесні до них приєднаються українські та закордонні гості – учасники міжнародної асамблеї фантастики “Портал”, та видавництва та розповсюджувачі християнської книги – учасники та відвідувачі Християнського літературного ярмарку.

Незважаючи на кризу, а може навіть наперекір їй, ярмарок склався абсолютно повноформатним. Цього разу на більш, ніж 150-ти стендах буде представлено книжки найрізноманітнішої тематики близько 300 видавництв з різних країн світу, серед яких яскрава дитяча література, шкільні підручники, видання класиків, сучасних письменників, фундаментальні дослідження світової науки і, звичайно ж, фантастика та християнська книга різних жанрів та конфесій.

Організатори ярмарку підготували багато сюрпризів та новинок для своїх відвідувачів. У рамках виставки пройде понад 100 різних за своєю природою заходів, серед яких презентації, круглі столи, семінари, майстер-класи, зустрічі з авторами. Газета «Друг читача» запрошує працівників ЗМІ на літературну «Міні-сцену «Прес-курінь», на якій відбуватимуться публічні інтерв`ю з відомими письменниками.

Цими днями відзначається 200-річний ювілей Миколи Гоголя, якому буде присвячено ряд заходів, серед яких - презентація скандального роману Петра Кралюка «Римейк», приуроченого ювілею Миколи Гоголя, презентація книжки Даніна-Громова, яка є продовженням гоголівської «Шинелі».

Виставка працюватиме протягом 2-4 квітня з 10.00 до 18.00, 5 квітня – з 10.00 до 15.00 у приміщенні експоцентру “Спортивний” Національного університету фізичного виховання та спорту, вул. Фізкультури, 1 (станція метро “Республіканський стадіон”).

Усе, що ви хотіли довідатися про виставку, запитайте під час „Книжкового березня” у організатора ярмарку Едвіна Задорожного та важливих дійових осіб виставки.

Проект “Книжкові сезони” ? канал постійного зв’язку між персонами, причетними до літературного життя країни та громадськістю і пресою. Вся книжкова інформація з перших рук! Живе спілкування з авторами найрезонансніших книжок та організаторами найбільших книжкових подій. Анонси найважливіших. Віднині ви ? в курсі книжкового життя України. “Книжкові сезони” проходять щомісяця у прес-центрі “Главред-медіа”.

 

Про авторів

Друг Читача , Андрій Курков , Марина та Сергій Дяченки

Додав Art-Vertep 28 березня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска