Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Книжковий серпень у Главреді: ПИСЬМЕННИКИ ПРОТИ КОМІСІЇ З МОРАЛІ. ХТО ОЗВУЧИВ „БРУНО” І ЩО ЇМ ЗА ЦЕ БУДЕ

08 ВЕРЕСНЯ 11:00

Прес-центр “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8)

Персона місяця: Владислав Троїцький, президент фестивалю „Гогольфест”

Подія місяця: Фестиваль „День незалежності з Махном”, у рамках якого відбулася презентація скандального фільму „Бруно” українською

Книжка місяця: посібники „Основні засади видавничого бізнесу” та „Видавничий маркетинг” Василя Теремка – справжня знахідка для працівників видавничого та книготоргівельного бізнесу та майбутніх видавців

У вівторок, 8 вересня, об 11-00 в прес-центрі “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8) відбудеться “Книжковий серпень” - чергова зустріч у рамках “Книжкових сезонів”.

СЮРПРИЗ ВІД ОРГАНІЗАТОРІВ: Акредитовані журналісти отримають у подарунок свіжий номер журналу „СУЧАСНІСТЬ” із розділами нового роману ОКСАНИ ЗАБУЖКО.

І як завжди – книжку місяця для рецензування.

Учасники зустрічі:

- Владислав Троїцький, президент ГО „Гогольфест”

- Андрій Палатний,  координатор літературної частини фестивалю „Гогольфест”

- Артем Полежака -  поет-слемер, який озвучив головного героя у фільмі „Бруно”

- Сашко Лірник – письменник-казкар, учасник фестивалю „День Незалежності з Махном”

- Василь Теремко – кандидат філософських наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування Національного університету ім. Шевченка, автор посібників „Видавничий маркетинг” та „Основні засади видавничого маркетингу”

Модератори - головні редактори газети “Друг читача” Брати Капранови

ПЕРСОНА СЕРПНЯ:

Владислав Троїцький, президент фестивалю „Гогольфест”

«ГОГОЛЬFEST», заснований 2007-го, за декілька років існування став невід’ємною частиною культурного життя Києва та подією міжнародного масштабу. 11 вересня 2009 розпочинається «ГОГОЛЬFEST» - 2009, який триватиме до 27 вересня. На фесті будуть представлені театр, кіно, візуальне

мистецтво, майстер-класи відомих сучасних митців. Окрім зазначеного, у програмі цьогорічного «ГОГОЛЬFEST»’у – солідна літературна програма.

Про фестиваль в цілому, та його літературну програму зокрема, розкажуть президент фестивалю Влад Троїцький та координатор літературної частини Андрій Палатний.

ПОДІЯ СЕРПНЯ:

Фестиваль „День Незалежності з Махном”, у рамках якого відбулася презентація скандального фільму „Бруно”, озвученого українськими письменниками

23-24 серпня у Гуляйполі Запорізької області традиційно відбувся IV літературно-музичний андерграундовий фестиваль „День незалежності з Махном”, організований МО „Остання Барикада”.

Окрім численних літературно-музичних акцій, „Остання Барикада” організувала для учасників фестивалю перегляд скандальної комедії „Бруно”. «Остання Барикада» українізувала нашумілу комедію «Бруно», тобто здійснила власний авторський україномовний дубляж картини. В озвучування стрічки взяли участь відомі українські митці: Артем Полежака, Лірник Сашко, Леся Добрий-Вечір, Сашко Недоній. Переклад та озвучування були здійснені в таємній студії.

З якою метою було здійснено показ фільму? Переклад „Бруно” – це протест проти дій Комісії з питань моралі чи проста розвага? На ці та інші питання відповідатимуть під час „Книжкового серпня” письменники, причетні до озвучування фільму: Артем Полежака та Сашко Лірник.

КНИЖКА СЕРПНЯ:

Посібники для книговидавців „Основні засади видавничого бізнесу” та „Видавничий маркетинг”

У сучасній видавничій справі все менше залишається місця для аматорства. Ця діяльність потребує вміння досліджувати і розуміти ринок, характер конкуренції, ділову поведінку і потенціал конкурентів, з’ясовувати читацькі потреби та ефективно задовольняти їх. А книжковий прилавок є полем випробувань фахової спроможності видавця, його здатності мислити категоріями ринку. На всіх, хто переймається питаннями ефективної видавничої діяльності, розраховані посібники „Видавничий маркетинг” та „Основні засади видавничого бізнесу”.

Як зробити видавничий бізнес успішним, а маркетингові заходи результативними, дізнайтеся під час „Книжкового серпня” у автора цих посібників, доцента кафедри видавничої справи та редагування Національного університету ім. Шевченка Василя Теремка.

 

Про авторів

Друг Читача , Фестиваль День Незалежності з Махном , Лірник Сашко (Олександр Власюк) , Артем Полежака , Фестиваль ГОГОЛЬFEST

Додав Art-Vertep 02 вересня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска