Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Книжкова лихоманка на Хрещатику!

27 ВЕРЕСНЯ 12:00

Хрещатик (від Прорізної до Майдану Незалежності)

Ви іще не читаєте? Тоді ми ідем до вас!

В неділю, 27-го вересня о 12.00 на Хрещатику (від Прорізної до Майдану Незалежності) проходитиме книжковий соціомоб “Книжкова лихоманка” за участі великої кількості читачів, акторів пантоміми та таких відомих письменників: брати Капранови, Сашко Лірник, Євгенія Кононенко, Леся Вороніна та Володимир Аренєв.

Що відбуватиметься:

* любителі читання утворять від вул. Прорізної до Майдану Незалежності живий ланцюг і читатимуть свої улюблені книжки на свіжому повітрі

* міми зображатимуть сценки з відомих книжок

* брати Капранови, Сашко Лірник, Євгенія Кононенко, Леся Вороніна та Володимир Аренєв спілкуватимуться з учасниками та перехожими

* орагнізатори роздаватимуть буклети із адресами бібліотек, книжкових магазинів та інформацією про книжкові новинки

* поряд продаватимуть книги письменників з автографами

Мета акції — привернути увагу людей до книжки і нагадати, що найкращий вид дозвілля — це читання, а найкращий подарунок — це книжка.

Якщо ви любите читати — беріть улюблену книгу і приходьте! Ви зустрінете однодумців та поспілкуєтесь з відомими письменниками, а також маєте шанс придбати книжку з автографом в подарунок!

Організатори «Книжкової лихоманки»: Централізована бібліотечна система Шевченківського району м. Києва та Громадське об’єднання Новий Київ в рамках програми «Відчуй радість читання».

 

Про авторів

Брати Капранови , Леся Воронина , Євгенія Кононенко , Лірник Сашко (Олександр Власюк)

Додав Art-Vertep 15 вересня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска