Увійти · Зареєструватися
 

Луцьк / Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

26-27 ЧЕРВНЯ 21.00

Луцький замок
100/120 грн.

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» – концептуально новий проект, метa якого - популяризація історико - культурної спадщини, що є потенційним ресурсом для розвитку внутрішнього та міжнародного культурного туризму в Україні, сучасного і традиційного мистецтва, активізація міжкультурного діалогу мистецької еліти України і зарубіжжя, промоція м. Луцька як культурно-туристичного центру Волинського регіону, створення середовища для креативного відпочинку молоді.

Гостей свята чекатиме вогняне шоу, театр на ходулях, живі скульптури, піскова анімація, ярмарки майстрів народної творчості, демонстрація фільмів просто неба, куштування напоїв і страв за давніми рецептами, театралізовані екскурсії та інше.

Музичним подарунком заходу стануть гурти середньовічної музики «Stary Olsa» (Білорусь) і «Kings & Beggars» (Львів), придворний балет «Craovia Danza» (Польща) і ансамбль середньовічного танцю «Пантера» (Львів).

Також сучасне музичне мистецтво демонструватимуть фольк-рок гурт «Rock-H» (Мукачево) та фоль-рок-етно гурт з Молдови «Zdob si Zdub». Відвідувачі нічного шоу дегустуватимуть такі алкогольні напої, як медовуха, глінтвейн та пиво.

Впродовж ночі:

Театралізовані екскурсії

Кіно просто неба

«Живі» скульптури

Купальські забави

Лицарські бої та середньовічні розваги

Презентація напоїв та страв за давніми рецептами.

Дата проведення: ніч з 26 на 27 червня 2011 року (з 21:00)

Вхід у замок коштуватиме 100 гривень, а в день шоу - 120 гривень.

 

Про авторів

Фестивалі

Додав OksanaY 22 червня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска