Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Луцьк / ХІІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»

07-09 ГРУДНЯ

Міський палаці культури (вул. Б. Хмельницького, 1)

З 7 по 17 грудня відбудеться ХІІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez». Цього року джаз поєднає 15 міст України та Польщі: Львів, Луцьк, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Севастополь, Одесу, Перемишль, Люблін, Санок, Новицю, Ярослав та Білосток. Вже дванадцять років поспіль, незважаючи на жодні територіальні розмежування та умовності, «Jazz Bez» приносить радість меломанам, об’єднує організаторів з різних міст, провокує публіку до роздумів, а музикантів – до пошуку нових відтінків джазу та експериментів. Родзинкою фестивалю «Jazz Bez» є поєднання максимальної кількості джазових стилів: swing, fusion, bebop, jazz rock, funk, cool, free jazz…

Упродовж фестивалю джазуватиме більше 100 музикантів зі США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Швейцарії, Великобританії, Португалії, Росії, Литви, Польщі та України.
«Jazz Bez» – транскордонний музичний марафон, котрий щороку єднає довкола джазу десятки виконавців та тисячі слухачів із культурних центрів України і Польщі.«Jazz Bez» є найбільш масштабним, тривалим та досвідченим джазовим фестивалем України. Від початку фестивалю у 2001 році у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на п’ятнадцять міст, відбулися стоні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «ДжазБезі» перейшла за тисячу.

 

«Jazz Bez» 2012 в Луцьку відбудеться з 7 по 9 грудня в Міському палаці культури, що на вул. Б. Хмельницького, 1.


7/12

1. MIKE RUSSELL FEAT. KLOS & DABROWSKI PROJECT (USA-PL)

2. Vinita Formation (UA-USA-Canada)
 

8/12


1. Sonic Forecast. T.Bakovskiy Project (UA-Portugal)

2.Tomek Grochot & Eddie Henderson (PL-USA)
 

9/12


1. Daktari (PL)

2. Meeting of sounds (UA-RU-UK)


Фестваль «Jazz Bez» в Луцьку буде проходити від патронатом Генерального Консульства Республіки Польща у м. Луцьку і Луцької Міської Ради.

Організатор фестивалю Jazz Bez 2012 в Луцьку – Волинська обласна громадська організація «Луцький джазовий клуб», Волинський обласний благодійний фонд «Співдружність-Волинь»,
Співорганізатор фестивалю – Волинська обласна громадська організація
«Товариство лікарів польського походження».

Вартість квитка на один день – 25 грн. та 50 грн.
Бронювання квитків за номером: 050 43 858 29 (з 26.11.2012)

 

 

Про авторів

Фестиваль Jazz Bez

Додав nady 26 листопада 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска