Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Русичі Ти до мене не ходи (2009 р.) 1,59 Mb
Русичі Щебетала пташечка (2009 р.) 2,23 Mb

Львів / Фестиваль Рок-Коляда: Русичі, Кораллі, Юрій Клоц

09 СІЧНЯ 19:00

„Хмільний дім Роберта Домса” (вул. Клепарівська 18)
Вхід: попередній продаж 30грн, на вході 40грн (кількість квитків у попередньому продажі обмежена)

Одною з особливостей Різдва у Львові вдруге стане фестиваль Рок-Коляда, що відбудеться 9 січня у Хмільному домі Роберта Домса.

Гурти:

РУСИЧІ

КОРАЛЛІ

ЙОРИЙ КЛОЦ

Минулого року фестиваль дебютував аншлагом та, без сумніву, змусив чекати на себе до наступних різдвяних свят.

Найцікавішою родзинкою Рок-Коляди залишається виконання етно-рок гуртами колядок та щедрівок у власному, сучасному баченні.

Цього року на фестиваль в якості гостей завітають фолк-рок гурт „Русичі” з Білгорода-Дністровського та гурт „КораЛЛі” з Івано-Франківська.

„Русичі” живі у пам’яті львів’ян з часів останнього етно-фестивалю „Підкамінь”, де запалили публіку потужним та цікавим матеріалом. Знайомі тексти народних пісень у виконанні чарівної вокалістки, покладені на запальні ритми фанку, регі, та суміші інших сучасних стилів рок-музики створюють неповторний стиль „Русичів”, котрі підкорюють серця слухачів не тільки в Україні, а й за кордоном.

Гурт „КораЛЛі” добре відомий за виступами практично на всіх етно- та рок-фестивалях України. Хлопці вирізняються недзвичайно енергійною та жвавою музикою, (яку можна охарактеризувати як етно-панк) та використанням древнього гуцульського інструменту – трембіти!.

Гурт „КораЛЛі” - лауреат ювілейної Червоної Рути у номінації „Рок-музика”.

Єдиним представником Львова буде гурт „Йорий Клоц”, котрий вражає, на перший погляд, неймовірним поєднанням інструментів (коза, ліра, електронний біт, бандура, бас-гітара, сопілка..) та оригінальним звучанням.

Щоб Ви не прогавити можливість згадати фестивальне літо, весело провести час та поколядувати разом з друзями, запрошуємо.

 

Про авторів

Русичі , Рок-Вар'ятЕ Кораллі

Додав Art-Vertep 03 січня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска