Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Фестиваль Авторських Розвиваючих Технологій!

30 ЧЕРВНЯ - 03 ЛИПНЯ

готельний комплекс «Гранд Резорт» поблизу Львова

Запрошуємо Вас на "ФАРТ" - відкрите свято для людей, які хочуть і можуть змінювати світ навколо, шукають привабливі способи покращення якості життя; навчилися легкості у розвитку особистості, відносин, бізнесу, своїх дітей:)

Зустрічаємось, аби знайти власний шлях!

Ми оголошуємо акцію: "ФАРТ"-овий подарунок першим 10 участникам нового літнього фестивалю!

Розвивайтеся, відпочиваючи !

Що таке фестиваль ФАРТ?

Унікальність полягає в тому, що літній Фестиваль Авторських Розвиваючих Технологій влаштований для прийняття і реалізації кожним учасником себе як автора власного шляху.

У 2011 році ми хочемо не лише підняти цінність і підкреслити значущість авторського начала в людині, а й пробудити потребу авторської самореалізації, дати можливість зробити самостійний 1-й крок на авторському шляху.

Тому на фестивалі будуть:

Майстерні для майбутніх авторів, де можна запропонувати свою методику і спробувати працювати з аудиторією в будь-якому жанрі (лекція, тренінг, практика);

Наприклад, ви здобули досвід глибокого розуміння себе або вирішення проблеми за допомогою катання на роликах. Ви можете запропонувати людям свою технологію.

Майстерні хенд-мейд, де можна навчитися втілювати в матеріал думки і створювати візуалізації планів;

Наприклад, ви мрієте про віллу на Середземному морі. Можна буде побудувати модель такого майбутнього з паперу. Мрія здійснюється.

Або ви плануєте подорож до Індії. Робите колаж, де розміщуєте важливі для вас кроки. У найближчій перспективі ви досягаєте бажаної мети.

Екстремальні майданчики, де можна випробувати себе, як Героя, на міцність.

Наприклад, стрибнути з сосни за своєю мрією.

Або пройти по вугіллю до важливого результату.

Мандрівники та подорожі

Наприклад, можна буде реально піти за своїм спонуканням і відправитися у віртуальну подорож до мудрості, здоров’я, сили, коханого.

Або дізнатися, в яких частинах світу, з ким і як можна реалізувати свою мрію.

Зустрічі з майстрами

Ви зможете вільно спілкуватися з тими, хто вже досягнув певних успіхів в самореалізації, довів собі і оточуючим право носити ім'я Автор, отримав результат і готовий тепер віддавати, ділитися досвідом та знаннями.

4дні фестивалю-11 уявляють так:

1-й день - і створив Він (кожен учасник) Себе, як Героя. І подивився на себе-нового, і сказав: «Це - добре!»

2-й: і створив Він (кожен учасник) власну Технологію життя. І подивився на метод, втілений в матеріалі, і сказав: «Це - добре!»

3-й: і створив Він (кожен учасник) свою Команду однодумців. І подивився на натхненних людей, красивих і світлих, і сказав: “ Це – добре!”

4-й: і створив Він (кожен учасник) новий Світ навколо. І подивився на сім'ю, друзів, місто, народ, країну, планету, і сказав: «Це - добре!»

 

Про авторів

ФАРТ ФАРТ

Додав Art-Vertep 07 червня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска