Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / III Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва «Полуничка і Друзі»

02-06 ЛИСТОПАДА

м.Львів

2 листопада у Львові розпочнеться III Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва «Полуничка і Друзі», який триватиме 5 днів.Організатором фестивалю є Народний дитячий хореографічний ансамбль народного танцю «Полуничка» та її засновник Наталя Добинда.

Учасниками фестивалю стануть колективи з України, Польщі, Росії, Литви та Сербії. Серед них «Полуничка» (Львів), «Сонечко» (Львів), «Подоляночка» (Львів), «Україна» (Київ), «Сяйво» (Харків), «Барвінок» (м. Луганськ), «Хохлікі» (м. Пєкари, Польща), «Lodz» (м. Лодзь, Польща), «Ракєта» (м. Новгород, Росія), «Panevezio Vilties Vidurine Mokykla» (м. Паневєжис, Литва), «Kud Kablovy» (м. Ягодіна, Сербія), повідомили ZAXID.NET в прес-службі Львівської міськради..

«Всі учасники є друзями нашого колективу. Це колективи, до яких ми їздимо у закордонні поїздки, обмінюємось досвідом», - зазначив продюсер колективу Олег Шандала.

Почесний гостем фестивалю буде ансамбль «Черемош» (м. Львів).

У програмі учасників, окрім виступів та гала-концерту, передбачена і чимала культурна програма знайомства зі Львовом та областю, а також покладання квітів до пам’ятника Т. Шевченкові.

Цей фестиваль стане вже третім. Попередні відбулися в 2005 та 2010 роках.

Довідка

Народний дитячий хореографічний ансамбль народного танцю «Полуничка» – це шкільний колектив, який створила Наталієя Добинда у 1993 році у школах № 53 і № 23 Шевченківського району м. Львова.

Зараз колектив працює у двох школах №23 і №53 та в гімназії «Престиж».

Колектив налічує понад 400 дітей. Діти віком від 6-ти до 16-ти років, а деякі випускники, які є студентами і випускниками вузів, продовжують танцювати у старшій групі.

У 1999 році ансамбль «Полуничка» отримав звання Зразкового художнього колективу, у 2005 році – звання Народного художнього колективу.

За ці роки брав участь і перемагав на фестивалях і конкурсах у таких країнах, як Франція, Німеччина, Італія, Фінляндія, Туреччина, Польща, Угорщина, Чехія, Словаччина, Словенія, Австрія, Греція, Сербія, Болгарія, Росія, Швеція, Україна.

Джерело: ZAXID.NET

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Sh.Ocean 13 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска