Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Фестиваль писанок у Львові

15 БЕРЕЗНЯ - 22 КВІТНЯ

Центральна частина міста, ТРК «King Cross»

Фестиваль писанок у Львові протягом березня - квітня 2012 року поширюватиме великодні традиції. Основною ідеєю Фестивалю є прикрашання нашої спільної оселі – нашого рідного Львова – за допомогою невід'ємного символу Великодня – Писанки. У цей період наше місто перетвориться на “Музей Писанки” під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки.

Кожен охочий зможе приєднатися до загальноміського фестивалю потрібно лише створити власну писанку та виставити її для загального огляду. Кожен учасник отримає відповідну наліпку “Учасник Фестивалю Писанок” на вітрину свого закладу (ресторану, готелю, торгового центру, тощо) .

Протягом трьох тижнів для учасників, що доєднались до фестивалю будуть виготовляти писанки з шоколаду, з повітряних кульок, з дерева, з квітів та багато інших цікавих та неочікуваних матеріалів класичного символу Великодня та встановлювати на вулицях та у закладах Львова. Кульмінацією свята стане виставка писанок у ТРК «King Cross Leopolis»

Таким чином ми зможемо об’єднати найрізноманітніші заклади нашого міста в один великий фестиваль та створити новий оригінальний «Великодній туристичний маршрут» на період святкування одного з найбільших християнських свят.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Sh.Ocean 21 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска