Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Тиждень актуальної інтелектуальної музики у Львові

06-18 БЕРЕЗНЯ

Музей Ідей (вул. Валова 18-а)

З 6-го по 11 березня за підтримки Музею Ідей, AZH Promo та Ptaxa Promo у Львові відбудуться виступи десяти актуальних виконавців із України та з-за кордону, що працюють у різноманітних сучасних стилях від неокласики, ембієнту, idm, пост-року, дарк-фолку до ліричної авторської акустичної музики.

Розпочнеться тиждень актуальної музики 6-го березня заходом «Електрифікація Підвалу», де збируються відомі учасники інтелектуальної електронної сцени - Moa Pillar (Москва), Oomkah Dee (Санкт-Петербург) та Noumen (Львів), а візуальне оформлення вечора забезпечить учасниця формації RESTART vj Zo Za. Moa Pillar (http://soundcloud.com/moapillar) – один з найцікавіших героїв нової електронної музики, яка з’являється в Росії. В своїх роботах філігранно поєднує потужні баси, футуристичні біти та етнічні мотиви. Oomkah Dee (http://soundcloud.com/oomkahdee) в своїх живих виступах конструює масштабні звукові полотна, поєднуючи ембієнт, неокласику та останні досягнення idm.

Дійство відбудеться в приміщенні Музею Ідей, за адресою вул. Валова 18 а. Початок о 18:30. Вхід: 35 грн.

Продовжиться тиждень актуальної музики 8 березня концертом відомого британського гурту Her name is Calla. Подібних гуртів у нас ще не було - струнні партії, темні нічні звукоматерії, хорові заспіви - Her Name is Calla один з найактуальніших пост-рок гуртів сьогодення! Музика для любителів Godspeed!You Black Emperor, Sigur Ros, Thee Silver Mt. Zion, Blueneck та Radiohead. На розігріві у британців виступить молодий та перспективний тернопільський пост-рок гурт la grosse tortue.

Квитки у передпродажу можна купити за 70/90 грн. в магазині Трактор (вул. К. Левицького, 5), Правда Б (площа Коліївщини 1) або за телефоном 0976993360. Початок о 19:00. Клуб "Старушка", вул. Залізнична, 1а, Львiв

А 11 березня в Музеї Ідей відбудеться найкращий акустичний вечір початку весни - Том Морріс / T E Morris вдруге завітає до Львова. Сором’язлива й скромна людина в житті, на сцені Том стає безстрашним і гордим музикантом, що розтопить байдужість навіть найбільш прохолодно налаштованої аудиторії. Британський музикант перш за все відомий тим, який є засновником та незмінним лідером гурту Her Name Is Calla, виступить із соло проектом. Його дебютний альбом вийшов у січні цього року і вже здобув безліч чудових відгуків поціновувачів якісної музики. Разом із Томом Моррісом того вечора виступатимуть проект львівського музиканта Bad City District та тернопільський акустиний проект pamva. Bad City District (Ігор Пришляк) - вокаліст та гітарист львівських гуртів Somali Yacht Club та Polaron. У своїх гуртах грає важку нестримну та складну у виконанні рок-музику. Перед виступом Тома Морріса представить кілька власних композиці та каверів, які стали результатом недавнього захоплення акустичним фолк-роком з Британії та США.

Концерт відбудеться в приміщенні Музею Ідей, за адресою вул. Валова 18 а. Початок о 19:30. Кількість місць обмежена. Для тих, хто йде на концерт HER NAME IS CALLA - 8-го березня - 25 грн. Передпродаж в магазині Трактор (вул. К. Левицького, 5), Правда Б (площа Коліївщини 1) або за телефоном 0976993360. В день концерту вартість входу - 40 грн.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 29 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска