Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / ІІІ Фестиваль Писанок

06 БЕРЕЗНЯ - 06 КВІТНЯ

Львів

У Львові з 6 квітня по  6 травня пройде ІІI Фестиваль Писанок. Цього року організатори плануютьзначно розширити програму фестивалю, запропонувавши гостям міста різнопланові мистецькі та інтерактивні  заходи.

«Цього року під час Фестивалю Писанок вперше відкриються «Великодній писанковий ярмарок» та «Великодня арт-майстерня», де проходитимуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів, показ фільмів на великодню тематику, конкурс на найсмачнішу паску, виставка унікальних мистецьких писанок у Галереї писанок, святкування обливаного понеділку (різноманітні водні атракції), а ще прикрашання містаунікальними «писанковими деревами», - розповів Андрій Сидор, організатор ІІІ Фестивалю Писанок у Львові.

А ще в рамках фестивалю відбудетьсяакція «Полювання на писанки». У закладах міста буде заховано понад 100 авторських писанок з умовними позначеннями-кодами. Учасникам акції слід знайти писанки та відправити текстове повідомлення з відповідним позначенням-кодом. Хто віднайде більше писанок - отримає головний приз.

На Великдень усі писанки буде виставлено на аукціон, а частину вилучених коштів піде на благодійні цілі.

Також організатори фестивалю мають ідею створити найбільші Великодні символи, а саме Гігантську арт-писанку та Аеро-писанку з різнокольорових кульок.

 

Про авторів

Фестиваль писанок

Додав nady 13 березня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска