Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Міжнародний львівський дитячий фестиваль-7. ПРОГРАМА заходів

17-19 ТРАВНЯ

КМЦ «Палац Мистецтв» (вул. Коперніка, 17)

17-19 травня – Дитячий фестиваль у Львові. Це унікальна подія для дітей та їх батьків. Аналогів в Україні немає! Понад 300 заходів за 3 дні: читання, творчі майстерні, конкурси, квести, ігри. Місце проведення: КМЦ «Палац Мистецтв» (вул. Коперника, 17). Вхід вільний.
 
Дитячий фестиваль у Львові – це фестиваль фестивалів, кожен з яких має свою окрему мету, а всі разом вони дають дітям безліч можливостей для розвитку і творчості.
 
На фестивалі очікуються понад 15 тисяч відвідувачів – дітей з батьками та вчителями. Поінформовані понад 100 тисяч родин Львівщини, понад 5 мільйонів осіб через ЗМІ.
 
Дитячий фестиваль у Львові відбувається у форматі гри-квесту «Збирай слонів». Гра розпочинається у всіх львівських школах і дитячих бібліотеках. Для участі в грі діти повинні відвідати основні події фестивалю і зібрати на них якнайбільше «слонів» – наліпок. Найактивніші мисливці на слонів отримають призи. Щодня будуть розігруватися електронні книги-читалки, а головний приз фестивалю – планшетний комп’ютер. Відвідини Дитячого фестивалю – це шанс для хлопців і дівчаток виграти абонементи на спортивні секції і танцювальні заняття. Або квитки до Аквапарку, Природознавчого музею, у дитячі розважальні центри і на Чудо-тур Львовом. Для любителів поласувати організатори готують сертифікати на смачні солодкі десерти від львівських кав’ярень. Розігруватимуться також книги, фрізбі, значки – все, що може потішити і розважити.
 
Розігрування головних призів – електронних читалок та планшетного комп’ютера – проводитиметься щодня на сцені в межах акції «Книжка від зірки».
 
Відкриє фестиваль 17 травня Парад учасників. Головне, аби до цього часу закінчився ремонт проспекту Свободи. Понад 1500 дітей у костюмах улюблених літературних героїв, спортсмени, танцювальні й театральні дитячі колективи у супроводі ростових ляльок, гурту барабанщиць та духового оркестру крокуватимуть центральною частиною міста до Палацу мистецтв, запрошуючи на фестиваль. У подвір’ї Палацу відбудеться дефіле і вручення нагород переможцям конкурсу костюмів.
 
Фестиваль дитячого читання «КНИГОМАНІЯ» головна складова Дитячого фестивалю у Львові, спрямована на популяризацію читання серед дітей та підлітків. Відбудуться:
 
зустрічі з авторами найкращої дитячої літератури з України, Польщі, Білорусі, Великої Британії та Швейцарії; з ними можна буде спілкуватися, взяти автограф - літературні читання та автограф-сесії триватимуть у режимі нон-стоп протягом усього фестивалю;
Почесний гість – Іан Вайбрoу (Велика Британія), автор повістей про пригоди Малого Вовчика.
Спеціальний гість – авторка чудових книг для підлітків Йоанна Ягелло (Польща). Завітає знакова білоруська журналістка і письменниця Світлана Алексієвич – розповідатиме, як говорити з дітьми на складні теми на кшталт Чорнобильської катастрофи;
Також фестиваль відвідають: Наталя Гузєєва, Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко, Оксана Думанська, Олександр Есаулов, Максим Кідрук і Дара Корній, Олег Майборода, Зірка Мензатюк, Катерина Онищук, Марина Павленко, Дмітрій Плакс (Швеція), Мар’яна Савка, Антон Санченко, Ірина Славінська, Дмитро Шостак, Тетяна Щербаченко, Сашко Лірник, Володимир Ганулич, Галина Малик, Марія Ткачівська;
підсумковий етап конкурсу «Найкращий читач України-2013» та Урочиста церемонія нагородження переможців;
акція «Книжка від зірки» - Зірки телебачення, шоу-бізнесу та спорту читатимуть свої улюблені з дитинства книги, розважатимуть дітей, розігруватимуть призи і подарунки. Акція проводитиметься 4 рази на день;
літературні квести – впродовж трьох днів виконуватимуть різні літературні завдання, учасники команд отримають фрізбі, значки та інші призи із символікою фестивалю.
 
В дорослій частині Дитячого фестивалю – ексклюзивний тренінг для бібліотекарів з промоції читання серед дітей та молоді в межах міжнародного проекту Book Platform. Проводиться в Україні вперше. Партнери - Фундація Next Page (Болгарія), Асоціація видавців Вірменії та Асоціація видавців Грузії. Також до заходів для дорослих можна віднести візит Світлани Алексієвич та низки яскравих авторів, що навідаються до Львова на Білорусько-шведські літературні дні і теж стануть гостями Дитячого фестивалю.
 
До Дитячого фестивалю у Львові готуються митці, що братимуть участь у Фестивалі дитячої творчості та ремесел. Планується прем'єра вистави про Петрика П’яточкіна – одного з найулюбленіших дитячих героїв, створеного українською письменницею Наталією Гузєєвою, Буде Фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера», Спортивний фестиваль та Ярмарок дитячих книжок «Форум видавців – дітям». У межах ярмарку вручається премія «Левеня» – перша незалежна премія в галузі дитячої літератури, лауреати якої отримували нагороди на престижних міжнародних книжкових виставках. Найкращі дитячі книжки обирають діти – найоб’єктивніше з усіх журі.
 
До слова, вже відомі видавництва, які представлять свої найновіші і найкращі книги у Львові на Дитячому фестивалі. Це А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, «Довіра», «Свічадо», «Махаон», «Егмонт Україна», «Країна Мрій», «Урбіно», видавець Тамара Весна, «Навчальна книга – Богдан», «Грані-Т», «Торсінг Плюс», «Видавництво Старого Лева», «Розумна дитина», БАО, «Фактор», «Теза», «Ранок», «Відкритий світ», «Руна», «Євросвіт», ЕЛВИК, «Апріорі», «Веселка», «Майстер-клас», «Дж. Дж. Агенція», «Знання», «Познайка» - загалом 27 видавництв і перелік продовжує рости.
 
Партнери: Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, КМЦ «Львівський Палац мистецтв», Генеральне консульство Чеської республіки у Львові, Польський Інститут у Києві, Фундація «Кока-Кола», Фундація «Next Page», ЯпонаХата, Міжнародна виставка настільних ігор «Ігрова сфера», IGames, Видавництво Старого Лева, видавництво «Урбіно», «Комп’ютерний Всесвіт», УАРНЕТ, ПАТ «ГалЕКСПО», «Чудо-тур», Креденс Кафе, PocketBook, Інспе, !Холдинг емоцій «FEST», Kumpel’ Group, Карвінг-студія DREAM, Кінопалац, Пан Спортсмен, SIRIUS, Спірограф, Gorgany.com, спортивно-розважальний партнер «Аквапарк Пляж», Кав’ярня «Штука», Cafe BestOf, Леопарк, Інтернет-компанія Biblyuk.com, Самопоміч, Арт-груп, Організація українських скаутів, готель «Ірена», Рейкарц Хотел Менеджмент.
 
Інформаційна підтримка: Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення, медіа-холдинг ZIK, ЛЮКСЕН, ТРК «Львів», «Львівська хвиля», телеканал «Перший національний», ТВі, НТА, газета «День», «Дзеркало тижня», радіо «Ера», «Україна молода», «Високий Замок», «Львівська газета», 24tv.ua, «Львівська пошта», «Ратуша», журнал «ШО», журнал «Мамин клуб», журнал RIA-Львів і Lviv Today, календар подій Львова «От-от», інтернет-портали Infolviv.net, .Гал-info, «Варіанти», «Вголос», «Новий погляд», «Мама-тато», «Арт-Вертеп», «Вголос», «Платформа», «Друг Читача», «Книгобачення», Читомо, «Відпочинок у Львові», Afishalviv.net, VlzitLVIV.NET, Lviv.travel, Inspiried.

Слідкуйте за новинами на сайті Дитячого фестивалю у Львові.

 

ПРОГРАМА

VII ДИТЯЧОГО ФЕСТИВАЛЮ У ЛЬВОВІ

У програмі можливі зміни. Слідкуйте за оновленням чи шукайте конкретну подію за допомогою зручних фільтрів на сайті Дитячого фестивалю у Львові.

ПМ – Палац мистецтв

17 ТРАВНЯ, П’ЯТНИЦЯ

 

10:00-11:50 Семінар «Медіаосвіта в Україні: досвід і перспективи її упровадження». Проводять: заступник директора ЛОІППО Наталія Пастушенко і с. н. с. АПН України, к. філол. н. Галина Бійчук. Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (ЛОІППО), вул. Огієнка, 18-А.

10:30-11:50 Відкриття Сьомого Дитячого Фестивалю у Львові. Сцена.

12:00-19:00 Ярмарок дитячих книжок та іграшок. ПМ,1 поверх.

12:00-19:00 Фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера»: презентації, ігротеки, конкурси, турніри. ПМ,3 поверх, 2 зал.

12:00-19:00 Українська виставка ілюстрацій до дитячих книжок. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

12:00-19:00 Виставка ПЕТ-арту «Шанування пластикових пляшок» чеської художниці Вероніки Ріхтерової. Організатор – Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові. ПМ,3 поверх, 1 зал.

12:00-19:00 Виставка «Я Хочу!». Організатор – студія дитячої творчості «Калякі Малякі». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

12:00-19:00 Виставка екзотичних тварин. Організатор – Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр. ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.

12:00-19:00 Промоція читання. Інтерактивний семінар з різних технік промоції читання серед дітей та підлітків у межах проекту «Book Platform». Організатори: Фундація Next Page (Болгарія), ГО «Форум видавців». Тільки для зареєстрованих учасників. Центр міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Богомольця, 6).

12:00-19:00 Акція PocketBook: пункт завантаження ліцензійних і безкоштовних е-книжок. Стенд № 100.

12:00-19:00 Майстер-клас: пластилінова анімація (створення пластилінового мультфільму). Проводить студія анімації «Інклюз». ПМ, Майстерня Інклюз, 3 поверх, 1 зал.

12:00-17:00 Колективне створення панно «Казкові герої міста Лева». Проводять художники: Влодко Кауфман, Тетяна Думан, Мар’ян Пиріг, Олена Зуєнко, Галина Вихованська та інші. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

12:00-17:00 Майстер-клас: різьба по дереву. Виставка різьблених скульптур. Для дітей від 7 років. Проводить Антон Лубій, художня студія «Дідова борода». Галерея.

12:00-17:00 Бліц-фестиваль єдиноборств. Проводить міський центр спорту «Кшатрій». Галерея.

12:00-17:00 Майстер-клас: збирання конструкторів Lego Education. Для дітей віком 3-14 років. Проводить технічна студія «Винахідник». ПМ, Розважальний центр 1, 3 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Майстер-клас: привітальна листівка. Проводить Анна Стінська, БДЮТ Франківського району. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Майстер-клас: поезія і казка. Для дітей віком 8-14 років. Проводить письменниця Марія Людкевич. ПМ, Аквамаринова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Відкриття виставки-ярмарку настільних ігор «Ігрова сфера-2013». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Майстер-клас: виготовлення паперу. Для дітей 10-15 років. Проводить Ольга Павлова, Львівський поліграфічний коледж УАД. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Майстер-клас: квілінг. Проводить студія дитячої творчості «Калякі Малякі». ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Автограф-сесія Зірки Мензатюк. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

12:00-12:50 Майстер-клас: «Як закохати в себе хлопця по Інтернету». Проводить письменниця Тетяна Щербаченко. Видавництво Старого Лева. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

12:00-12:50 Зустріч з автором: Лариса Денисенко. Для дітей середнього шкільного віку. ПМ, Хол, 2 поверх.

12:00-12:50 Зустріч з автором: білорусько-шведський письменник і перекладач Дмітрій Плакс розповідає про переклад А. Ліндгрен «Пеппі – довгапанчоха» на іноземні мови. Чи Пеппі має шведський характер у Східній Європі? За сприяння Шведського інституту. L’UFT, цокольний поверх (вул. Коперника, 17).

12:00-13:00 Автограф-сесія польської письменниці Йоанни Ягелло. Проводить видавництво «Урбіно» за сприяння Польського інституту у Києві. ПМ, Стенд № 110.

12:00-13:30 «Одного разу виникло життя, або як розмовляє пісок». Майстер-клас: створення пісочної анімації та пісочних картин. Проводить Іван Білобоцький, студія «Гра світла», м. Київ, www.igrasveta.com.ua. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

12:00-13:50 Майстер-клас «Світ акварельних імпровізацій». Проводить литовська художниця Сігуте Ах. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Майстер-клас «Квіти»: ПЕТ-арт (виготовлення квітів з пластикових пляшок). Для дітей від 8 років. Проводить чеська художниця Вероніка Ріхтерова. Організатор – Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові. ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Відкриття виставки, весела дискотека, аплікація. Проводить розважальний центр «Веселий Вулик». ПМ, Розважальний центр 2, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Майстер-клас: гачкування. Для дітей віком від 5 років. Проводить Марія Тарасюк. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Майстер-клас: малювання без пензлика. Для дітей віком 3-7 років. Проводить Юлія Лебетко, дитячий клуб «Смайлик». ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-14:00 Ігровий квест «Безпечний інтернет» з Компанією «Київстар». ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-14:30 Майстер-клас: англійська мова. Для дітей віком 3-6 років. Проводить Надія Журба, дитячий клуб «Смайлик». ПМ, Дитяча зона, 3 поверх, 1 зал.

12:30-13:50Презентація книг про Вовчика Почесного гостя фестивалю Іана Вайброу (Велика Британія). Видавництво Старого Лева. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

13:00-13:50 Зустріч з автором: Даніель Густавсон розповідає про дитячі книги, які викликали дискусії у Швеції через питання гендеру, расизму та ін. За підтримки Шведського інституту. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

13:00-13:50 Майстер-клас: книжка – власними руками. Для дітей 7-10 років. Проводить Надія Вишивана, Львівський поліграфічний коледж УАД. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Розвиваюче заняття «Пригоди сміливих кошенят». Для дітей від 3 до 6 років. Проводить студія розвитку дитини «Веселі гарбузенята». ПМ, Аквамаринова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Зустріч з автором: Іван Лучук. Для дітей молодшого шкільного віку. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Хол, 2 поверх.

13:00-13:50 Автограф-сесія письменниці, українознавця Марії Чумарної та презентація її нових видань для дітей. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

13:00-13:50 Тренінг для батьків з фінансової грамотності. Проводить компанія «ОВБ Алфінанц Україна». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Інтерактивні презентації книжок з серій «Софійка і Ярик» та «Улюблені казки про тварин». Вистава театру ляльок. Для дітей від 3 до 8 років. Дж. Дж. Агенція ГМБХ Україна. ПМ, Студія «Фора», цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

13:00-14:50 Майстер-клас: розмальовуємо печиво. Для дітей від 6 років. Проводить Мирослава Машуренко. ПМ, Бурштинова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:45-14:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

14:00-14:30 Майстер-клас та виставка: етно-арт. Для дітей від 6 до 10 років. Проводить Олена Касяненко. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-14:30 Майстер-клас: дихальні вправи. Для дітей віком 6-8 років. Проводить студія дитячої йоги «Жирафа». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

14:00-14:45 Автограф-сесія Почесного гостя фестивалю Іана Вайброу. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

14:00-14:50 «А що ж нам сорока та й на хвості принесла?». Цікаві вислови для дітей у мові казкарів. Розповідає мовознавець Тарас Береза. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

14:00-14:50 Зустріч з автором: Наталя Гузєєва. Видавництво Старого Лева. Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

14:00-14:50 Майстер-клас «Веселий аквагрим». Проводить розважальний центр «Веселий Вулик». ПМ, Розважальний центр 2, 3 поверх, 1 зал.

14:00-14:50 Презентація аудіо-казки «Пригоди львівських ельфів». Проводить Туристична компанія «Чудо Тур». L’UFT, цокольний поверх (вул. Коперника, 17). .

14:00-14:50 Зустріч з автором: Марія Чумарна. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Хол, 2 поверх.

14:00-15:00 Зустріч польської письменниці Йоанни Ягелло та перекладачки Божени Антоняк із читачами. Проводить видавництво «Урбіно» за сприяння Польського інституту у Києві. Львівська центральна бібліотека для дітей (вул. Окуневського, 3).

14:00-15:50 Майстер-клас: орігамі. Проводить Артур Кльован. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-15:50 Майстер-клас: макраме. Проводить Віра Коваль, БДЮТ Личаківського району. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-16:50 Майстер-клас «Герої дитячих книжок – Шкарпетко-звірі!». Для дітей від 7 до 13 років. Проводить видавництво «Свічадо». ПМ, Аквамаринова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:15-14:45 Книжка від Зірки. Сцена.

14:15-15:50 Майстер-клас: паперопластика. Проводить Христина Бойко, УДЮМК Залізничного району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:45-15:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

15:00-15:45 Автограф-сесія Тетяни Щербаченко. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

15:00-15:50 Презентація книги Зірки Мензатюк «Зварю тобі борщику». Видавництво Старого Лева. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

15:00-15:50 Зустріч з автором: Галина Малик. Для дітей молодшого шкільного і дошкільного віку. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

15:00-15:50 Майстер-клас: англійська мова для дітей. Проводить мовний клуб «Відкритий світ». ПМ, Дитяча зона, 3 поверх, 1 зал.

15:00-15:50 Автограф-сесія письменниці, художниці Ганни Осадко та презентація її нових видань для дітей. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

15:00-15:50 Спектакль за п’єсою П. Бекеша «Бал чудовиськ». Проводить Літературний театр «Маска» Львівської обласної бібліотеки для дітей. ПМ, Студія «Фора», цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

15:00-15:50 Майстер-клас «Dance Kids». Для дітей від 7 до 12 років. Проводить Вікторія Середа. Центр сучасної хореографії SIRIUS. ПМ, Хол, 2 поверх.

15:00-16:30 «Одного разу виникло життя, або як розмовляє пісок». Майстер-клас: створення пісочної анімації та пісочних картин. Проводить Іван Білобоцький, студія «Гра світла», м. Київ, www.igrasveta.com.ua. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

15:00-16:50 Майстер-клас: боді-арт. Проводить Зоряна Безпалко, БДЮТ Личаківського району. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-16:50 Майстер-клас: карвінг. Для дітей від 14 років. Проводить Ігор Дрималовський, Карвінг-студія DREAM. ПМ, Бурштинова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-17:50 Майстер-клас: пластилінова анімація (створення пластилінового мультфільму). Для дітей віком від 6 до 12 років. Проводить Анастасія Горай, УДЮМК Шевченківського району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:15-15:45 Виступи танцювальних і вокальних колективів. Сцена.

15:45-16:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

16:00-16:45 Автограф-сесія Олега Майбороди. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

16:00-16:45 Зустріч з автором: Галина Вдовиченко. Для дітей молодшого шкільного і дошкільного віку. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

16:00-16:50 Зустріч з автором: Антон Санченко. Презентація книги «Самовчитель графомана». Для дітей середнього і старшого шкільного віку.L’UFT, цокольний поверх (вул. Коперника, 17).

16:00-16:50 Автограф-сесія польської письменниці Йоанни Ягелло. Проводить видавництво «Урбіно» за сприяння Польського інституту у Києві. ПМ, Стенд № 110.

16:00-16:50 Майстер-клас: джаз-фанк. Для дітей від 12 років. Проводить Артур Гавришенко. Центр сучасної хореографії SIRIUS. ПМ, Хол, 2 поверх.

16:00-16:50 Майстер-клас: виготовлення ЗD листівки. Для дітей 12-16 років. Проводить Ірина Данилович, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:00-16:50 Презентація книг серії «Дівчатка Джаклін» Джаклін Вілсон. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

16:00-16:50 Церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2013». ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

16:00-17:50 Майстер-клас: бджолопластика. Для дітей віком від 7 до 14 років. Проводить Роман Зуб, ЦДЮТ Залізничного району. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:00-17:50 Тренінг з ораторського мистецтва. Проводить Роман Кушнір. Школа психологічного експерименту. ПМ, 2 поверх, 1 зал.

16:00-17:50 Гра «Сто слів» та весела дискотека. Проводить розважальний центр «Веселий Вулик». ПМ, Розважальний центр 2, 3 поверх, 1 зал.

16:00-18:50 Майстер-клас: створення серветкових ляльок-мотанок. Проводить Катерина Висоцька, УДЮМК Франківського району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:00-18:50 Майстер-клас: розпис скла. Проводить Галина Якубишин, МПК ім. Гната Хоткевича. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:15-16:45 Книжка від Зірки. Сцена.

16:30-17:30 Презентація серії книг Жіля Тібо «Пригоди Ніколаса»: «Фанат футболу», «Подарунки Ніколаса», «Кохання Ніколаса», «Де мій хокейний светр?», «Найкращий воротар усіх часів», «Так багато книжок!», «Поквапся, Ніколасе!». Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

16:45-17:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

17:00-17:50 Майстер-клас: хіп-хоп. для дітей від 8 років. Проводить Петро Середа. Центр сучасної хореографії SIRIUS. ПМ, Хол, 2 поверх.

17:00-17:50 Майстер-клас: живопис. Проводить мистецький центр «Фора». ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

17:00-17:50 Автограф-сесія перекладача Наталії Дьомової та презентація книг «Лексикон демона» та «Угода демона» Сари Різ Бреннан. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

17:00-17:50 Презентація книг про Вовчика Почесного гостя фестивалю Іана Вайброу (Велика Британія). Видавництво Старого Лева. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

17:00-17:50 Майстер-клас Олега Майбороди «Як казки стають казками». Видавництво Старого Лева. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

17:00-18:30 Вистава «Чорним шляхом»(два дні з життя малого Шевченка та його сучасників). Для дітей та дорослих. Проводить мистецький центр «Фора». ПМ, Студія «Фора», цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

17:00-18:30 Майстер-клас: солодкий букет. Для дітей віком від 7 до 10 років. Проводить Христина Кульчицька-Полякова, Спілка аніматорів «МлинОК емоцій». ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

17:00-18:50 Майстер-клас: сумі-е. Для дітей віком від 12 до 16 років. Проводить Андрій Українець, культурна асоціація «Новий Акрополь». ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

17:00-18:50 Майстер-клас: суші. Проводить Володимир Макар, ресторан «ЯпонаХата». ПМ, Бурштинова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

17:00-19:00 Забави з клоуном. Дитячий клуб «Смайлик». Для дітей віком до 12 років. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

17:15-17:45 Виступи дитячих танцювальних і вокальних колективів. Сцена.

17:45-18:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування великого призу. Сцена.

 

18 ТРАВНЯ, СУБОТА

11:00-19:00 Ярмарок дитячих книжок та іграшок. ПМ, 1 поверх.

11:00-19:00 Фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера»: презентації, ігротеки, конкурси, турніри. ПМ, 3 поверх, 2 зал.

11:00-19:00 Українська виставка ілюстрацій до дитячих книжок. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

11:00-19:00 Виставка ПЕТ-арту «Шанування пластикових пляшок» чеської художниці Вероніки Ріхтерової. Організатор – Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

11:00-19:00 Виставка «Я Хочу!». Організатор – студія дитячої творчості «Калякі Малякі». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

11:00-19:00 Виставка екзотичних тварин. Організатор – Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр. ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.

11:00-19:00 Промоція читання. Інтерактивний семінар з різних технік промоції читання серед дітей та підлітків у межах проекту «Book Platform». Організатори: Фундація Next Page (Болгарія), ГО «Форум видавців». Тільки для зареєстрованих учасників. Центр міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Богомольця, 6).

11:00-19:00 Майстер-клас: створення пластилінового мульфільму. Проводить студія анімації «Інклюз». ПМ, Майстерня Інклюз, 3 поверх, 1 зал.

11:00-17:00 Колективне створення панно «Казкові герої міста Лева». Проводять художники: Влодко Кауфман, Тетяна Думан, Мар’ян Пиріг, Олена Зуєнко, Галина Вихованська та інші. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

11:00-17:00 Акція. PocketBook: пункт завантаження ліцензійних і безкоштовних е-книжок. Стенд № 100.

11:00-17:00 Турнір з шахів. Для дітей віком 7-13 років. Проводить директор Новояворівського шахового клубу, суддя першої категорії Андрій Матвійчук, Шахова федерація Львівської області. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

11:00-17:00 Майстер-клас: різьба. Виставка різьблених скульптур. Для дітей від 7 років. Проводить Антон Лубій, художня студія «Дідова борода». Галерея.

11:00-17:00 Бліц-фестиваль єдиноборств. Проводить міський центр спорту «Кшатрій». Галерея.

11:00-17:00 Майстер-клас: збирання конструкторів Lego Education. Для дітей віком 3-14 років. Проводить технічна студія «Винахідник». ПМ, Розважальний центр 1, 3 поверх, 1 зал.

11:00-11:50 Автограф-сесія Романа Гамади та презентація нових видань серії книг «Скарби Сходу»: «Семеро печерників», «Змієва наречена», «Золотий птах», «Камінний одяг». Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

11:00-11:50 Зустріч з автором: Максим Кідрук. Презентація технотрилеру «Бот». Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

11:00-11:50 Зустріч з автором: Марія Ткачівська. Для дітей молодшого шкільного і дошкільного віку. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

11:00-13:00 Спортивні змагання «Веселі старти» та турнір для відвідувачів фестивалю. Організатор – Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Подвір'я Палацу Мистецтв.

11:00-16:50 Вікторина «Завітай до Їжачка!». Для дітей віком 6-7 років. Проводить видавничий дім «Федоров» та Елекс Дизайн Студіо. ПМ, 1 поверх.

11:20-12:20 Презентація дитячих видань Андрія Куркова та книги «Чому їжачка ніхто не гладить». Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

11:30-11:50 Лялькова вистава «В гостях у казки, або справжній друг». Проводить музично-театральний гурток «Оріяна». ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

11:30-13:00 Пластунський квест на території Палацу мистецтв, присвячений Вовчику з книг Іана Вайброу. Проводить Видавництво Старого Лева. Палац мистецтв.

11:45-12:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

12:00-12:45 Автограф-сесія Зірки Мензатюк. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

12:00-12:50 Зустріч польської письменниці Йоанни Ягелло та перекладачки Божени Антоняк із читачами. Видавництво «Урбіно» за сприяння Польського інституту у Києві. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

12:00-12:50 Майстер-клас: іграшки з фетру. Проводить Катерина Ферко, родинний центр «Ляля До...Ляля По». ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-12:50 Майстер-клас журналістки і перекладачки Ірини Славінської «Як полюбити сучасну українську літературу». Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Хол, 2 поверх.

12:00-12:50 Автограф-сесія Галини Шулим і Богдана Мельничука та презентація книги «Пригоди гномика Чарлі». Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

12:00-12:50Тренінг для батьків з фінансової грамотності. Проводить компанія «ОВБ Алфінанц Україна». ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

12:00-13:30 «Одного разу виникло життя, або як розмовляє пісок». Майстер-клас: створення пісочної анімації та пісочних картин. Проводить Іван Білобоцький, студія «Гра світла», м. Київ, www.igrasveta.com.ua. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

12:00-13:50 Майстер-клас «Світ акварельних імпровізацій». Проводить художниця Сігуте Ах (Литва). ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Майстер-клас: в’язання коників. Для дітей віком від 10 років. Проводить Зоряна Муха, УДЮМК Залізничного району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Майстер-клас: цікаві фізичні досліди. Для дітей 3-7 років. Проводить центр дитячого розвитку «Baby Club». ПМ, Дитяча зона, 3 поверх, 1 зал.

12:00-13:50 Майстер-клас: малювання без пензлика. Для дітей віком 3-7 років. Проводить Юлія Лебетко, дитячий клуб «Смайлик». ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:00-15:50 Майстер-клас: традиційна ікона. Для дітей віком від 10 до 15 років. Проводить Мар’яна Совін. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:15-12:45 Книжка від Зірки. Сцена.

12:30-15:00 Інтелектуальний турнір для допитливих і кмітливих. Для дітей дошкільного віку та молодших школярів. Проводить навчальний комплекс «РозУмНичкА». ПМ, Шафранова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

12:45-13:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

13:00-13:45 Автограф-сесія Олега Майбороди. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

13:00-13:50 Ігровий квест «Безпечний інтернет» з Компанією «Київстар». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Інтерактивні презентації книжок з серій «Софійка і Ярик» та «Улюблені казки про тварин». Вистава театру ляльок. Для дітей від 3 до 8 років. Дж. Дж. Агенція ГМБХ Україна. ПМ, Студія «Фора«, цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

13:00-13:50 Розвиваюче заняття «Пригоди сміливих кошенят». Для дітей віком від 3 до 6 років. Проводить Софія Яцків, студія розвитку дитини «Веселі гарбузенята». ПМ, Аквамаринова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Майстер-клас: бісероплетіння. Проводить Анна Стінська, БДЮТ Франківського району. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Майстер-клас: квілінг. Проводить студія дитячої творчості «Калякі Малякі». ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Майстер-клас: бальний танець. Для дітей від 6 років. Проводить Юлія Стецюк. Центр сучасної хореографії SIRIUS. ПМ, Хол, 2 поверх.

13:00-13:50 Майстер-клас: фейс-арт для малят. Проводять Катерина Ферко та Мар’яна Ткачук, родинний центр «Ляля До...Ляля По». ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:00-13:50 Автограф-сесія Івана Лучука та презентація його нових видань для дітей. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

13:00-13:50 Зустріч Почесного гостя фестивалю Іана Вайброу з пластунами. Видавництво Старого Лева. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

13:00-13:50 Лялькова вистава «Mama Mu» за участі Вероніки Фоміни і Свєтлани Бен (Швеція). За підтримки Шведського інституту. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

13:00-14:50 Майстер-кас: декупаж. Проводить Тереза Лемішка, МПК ім. Гната Хоткевича. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

13:15-13:45 Виступи танцювальних і вокальних колективів. Сцена.

13:45-14:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

14:00-14:30 Лекція «Здорове харчування та діти: як виростити здорову дитину». Проводить Галина Гарник, студія «Релайф». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

14:00-14:40 Презентація книги Ілька Лемка «Дітям про музику». Видавництво «Апріорі». Стенд № 106.

14:00-14:50 Автограф-сесія Почесного гостя фестивалю Іана Вайброу. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

14:00-14:50 Майстер-клас: бісероплетіння. Для дітей віком від 11 до 14 років. Проводить Тетяна Судомляк, БДЮТ Личаківського району. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-14:50 Майстер-клас: брейк-данс. Для дітей від 9 років. Проводить Віктор Саракула. Центр сучасної хореографії SIRIUS. ПМ, Хол, 2 поверх.

14:00-14:50 Майстер-клас: іграшка-бджілка. Проводить розважальний центр «Веселий Вулик». ПМ, Розважальний центр 2, 3 поверх, 1 зал.

14:00-14:50 «Хлопчачий» майстер-клас від Тетяни Щербаченко: «Як перемогти у війні з ботами та тролями». Видавництво Старого Лева. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

14:00-14:50 Зустріч з автором: Олександр Есаулов. Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

14:00-15:30 Інтерактивне заняття «Чарівний світ англійської мови». Для дітей 1-14 років. Проводить навчальний центр «Англійська Хелен Дорон». ПМ, Дитяча зона, 3 поверх, 1 зал.

14:00-15:30 Автограф-сесія польської письменниці Йоанни Ягелло. Видавництво «Урбіно» за сприяння Польского інституту у Києві. ПМ, Стенд № 110.

14:00-15:50 Майстер-клас: орігамі. Проводить Марія Сороківська, УДЮМК Сихівського району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-15:50 Майстер-клас: мармурування по паперу. Для дітей віком від 6 років. Проводить Роман Шукель. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-15:50 Майстер-клас: паперопластика. Проводить Оксана Добуш, БДЮТ Личаківського району. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:00-16:50 Майстер-клас «Герої дитячих книжок – Шкарпетко-звірі!». Для дітей віком від 7 до 13 років. Проводить видавництво «Свічадо». ПМ, Аквамаринова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:15-14:45 Книжка від Зірки. Сцена.

14:30-15:50 Майстер-клас: миловаріння. Проводить Катерина Ферко, родинний центр «Ляля До...Ляля По». ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:30-14:55 Майстер-клас: приготування здорових і корисних солодощів з сухофруктів. Для дітей від 5 років. Проводить Галина Гарник, студія «Релайф». ПМ, Бурштинова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

14:45-15:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

15:00-15:45 Автограф-сесія Тетяни Щербаченко. Видавництво Старого Лева. ПМ, Стенд № 136.

15:00-15:50 Зустріч з автором: Антон Санченко. Презентація книги «Самовчитель графомана». Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

15:00-15:50 Дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Проводить ГО «Обласний штаб гри «Сокіл» – «Джура». Галерея.

15:00-15:50 Інтерактивні презентації книжок з серій «Софійка і Ярик» та «Улюблені казки про тварин». Вистава театру ляльок. Для дітей від 3 до 8 років. Дж. Дж. Агенція ГМБХ Україна. ПМ, Студія «Фора», цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

15:00-15:50 Майстер-клас «Малюємо казку». Для дітей віком від 3 до 15 років. Проводить Віталій Репета. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-15:50 Майстер-клас: джаз-поп. Для дітей від 12 років. Проводить Софія Романів. Центр сучасної хореографії SIRIUS. ПМ, Хол, 2 поверх.

15:00-15:50 Автограф-сесія Оксани Думанської та презентація видань серії «Казка – не казка, а батькам підказка»: «Бабусина муштра» та «Як зарадити Марійці». Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

15:00-15:50 Ліпимо вареники з дітьми з дитячих будинків. За участі Зірки Мензатюк та Мар’яни Савки. Видавництво Старого Лева. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

15:00-16:30 «Одного разу виникло життя, або як розмовляє пісок». Майстер-клас: створення пісочної анімації та пісочних картин. Проводить Іван Білобоцький, студія «Гра світла», м. Київ, www.igrasveta.com.ua. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

15:00-16:30 Майстер-клас: плетена мандала. Для дітей віком від 7 років. Проводить Наталія Гаркун. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-16:30 Майстер-клас: квілінг. Для дітей віком від 7 років. Проводить Марія Гордійчук. ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-16:50 Ігровий квест «Безпечний інтернет» з Компанією «Київстар». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

15:00-16:50 Майстер-клас «Ляльковий театр». Для дітей 7-15 років. Проводять Аліна Копиця та Анастасія Костенко. ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.

15:00-16:50 Майстер-клас: карвінг. Для дітей віком від 14 років. Проводить Ігор Дрималовський. Карвінг-студія DREAM. ПМ, Бурштинова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-16:50 Майстер-клас: малювання. Для дітей віком 8-10 років. Проводить Юрій Юсупов, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр. ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-16:50 Аніматорське свято «Неймовірні пригоди Аліси у Країні Див». Для дітей віком від 6 до 9 років. Проводить Христина Кульчицька-Полякова, Спілка аніматорів «МлинОК емоцій». ПМ, Шафранова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:00-17:50 Майстер-клас: анімація. Створення пластилінового мультфільму. Для дітей віком від 6 до 12 років. Проводить Анастасія Горай, УДЮМК Шевченківського району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

15:15-15:45 Виступи дитячих танцювальних і вокальних колективів. Сцена.

15:45-16:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

16:00-16:50 Зустріч з автором: Андрій Курков. Навчальна книга – Богдан. Для дітей молодшого шкільного і дошкільного віку. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

16:00-16:50 Майстер-клас: англійська мова для дітей. Проводить мовний клуб «OpenWorld». ПМ, Дитяча зона, 3 поверх, 1 зал.

16:00-16:50 Майстер-клас: живопис. Проводить мистецький центр «Фора». ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:00-16:50 Зустріч з автором: шведський етнічний музикант Даніель Віксон. Музичні історії про лапландців. ПМ, Хол, 2 поверх.

16:00-16:50 Презентація українських видань книг Ред’ярда Кіплінґа. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

16:00-16:50 Прес-конференція Почесного гостя фестивалю Іана Вайброу. Організатор – Видавництво Старого Лева. Книгарня Є (просп. Свободи, 7).

16:00-16:50 Презентація Олега Майбороди «Коли доросла музика зустрічається з дитячими віршами: саксофон+казки». Видавництво Старого Лева. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

16:00-17:50 Майстер-клас: витинанка. Проводить Марія Гаврилів, УДЮМК Сихівського району. ПМ, Бузкова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:00-17:50 Свято «Медові веселощі» та дискотека з вивченням танцювальних рухів. Проводить розважальний центр «Веселий Вулик». ПМ, Розважальний центр 2, 3 поверх, 1 зал.

16:00-17:50 Майстер-клас: бісероплетіння. Для дітей від 7 років. Проводить Галина Мота, ЦДЮТ Залізничного району. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

16:15-16:45 Книжка від Зірки. Сцена.

16:45-17:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування призів. Сцена.

17:00-17:50 Презентація книг серії «Скарби Примарних островів» Наталії Дев’ятко. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

17:00-17:50 Зустріч зі сходознавцем, перекладачем Романом Гамадою. Навчальна книга – Богдан. ПМ, Навчабава, цокольний поверх.

17:00-18:00Читання-гра казки Ірен Роздобудько «Коли оживають ляльки». Для дітей від 3 до 14 років. Проводить акторка театру ім. Леся Курбаса Оксана Козакевич. ПМ, 2 поверх, 1 зал.

17:00-18:00Вистава «Незнайко та друзі». Для дітей 5-15 років. Проводить мистецький центр «Фора». ПМ, Студія «Фора», цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

17:00-18:50 Майстер-клас: листівка на щастя. Для дітей віком від 10 до 14 років. Проводить Христина Кульчицька-Полякова, спілка аніматорів «МлинОК емоцій». ПМ, М'ятна майстерня, 3 поверх, 1 зал.

17:00-18:50 Майстер-клас «Практикум сімейного дозвілля». Проводить благодійна організація «Партнерство кожній дитині». ПМ, Хол, 2 поверх.

17:00-18:50 Майстер-клас: суші. Проводить Володимир Макар, ресторан «ЯпонаХата». ПМ, Бурштинова майстерня, 3 поверх, 1 зал.17:00-18:50 Майстер-клас: сумі-е. Для дітей віком від 12 до 16 років. Проводить Андрій Українець, культурна асоціація «Новий Акрополь». ПМ, Цинамонова майстерня, 3 поверх, 1 зал.

17.00-19.00 Сеанс одночасної гри в шахи. Для дітей від 7 років. Проводить Шахова федерація Львівської області. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

17:00-19:00 Забави з клоуном від дитячого клубу «Смайлик». Для дітей до 14 років. Палац мистецтв.

17:15-17:45 Виступи танцювальних і вокальних колективів. Сцена.

17:45-18:15 Гра «Збирай слонів». Розігрування великого призу. Сцена.

18.00-19.00 Майстер-клас: лялька-мотанка. Для дітей віком від 2 до 14. Проводить Ірина Мельник. ПМ, Вишнева майстерня, 3 поверх, 1 зал.

 

19 ТРАВНЯ, НЕДІЛЯ

11:00-17:00 Ярмарок дитячих книжок та іграшок. ПМ,1 поверх.

11:00-17:00 Фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера»: презентації, ігротеки, конкурси, турніри. ПМ, 3 поверх, 2 зал.

11:00-17:00 Українська виставка ілюстрацій до дитячих книжок. ПМ, «Чарівний ліхтар», цокольний поверх.

11:00-17:00 Виставка ПЕТ-арту «Шанування пластикових пляшок» чеської художниці Вероніки Ріхтерової. Організатор – Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові. ПМ, 3 поверх, 1 зал.

11:00-17:00 Виставка «Я Хочу!». Організатор – студія дитячої творчості «Калякі Малякі». ПМ, 2 поверх, 1 зал.

11:00-17:00 Виставка екзотичних тварин. Організатор – Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр. ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.ПМ, ЕКО майданчик, 3 поверх, 1 зал.

11:00-17:00 Скаутське наметове містечко. Галерея.

11:00-17:00 Турнір із Кубикового футболу. Проводить винахідник гри – Дмитро Аварчук. ПМ, 1 поверх.

11:00-17:00 Акція PocketBook: пункт завантаження ліцензійних і безкоштовних е-книжок. Стенд № 100.

11:00-17:00 Майстер-клас: різьба. Виставка різьблених скульптур. Для дітей від 7 років. Проводить Антон Лубій, художня студія «Дідова борода». Галерея.

11:00-17:00 Бліц-фестиваль одноборств. Проводить міський центр спорту «Кшатрій». Галерея.

11:00-17:00 Майстер-клас: збирання конструкторів Lego Education. Для дітей віком 3-14 років. Проводить технічна студія «Винахідник». ПМ, Розважальний центр 1, 3 поверх, 1 зал.

11:00-11:50 Вистава «Пробудження переходу» від Домашнього дитячого театру-студії «Золотий клуб’Ok». ПМ, Студія «Фора», цокольний поверх (вхід з 1 поверху, 2 зал).

11:00-11:50 Квест «Пригоди Міккі Мауса» та танцювальні ігри. Проводить розважальний центр «Веселий Вулик». ПМ, Розважальний центр 2, 3 поверх, 1 зал.

11:00-11:50 Презентація книги Надії Гуменюк «Шуршик В. та інші». Навчальна книга – Богдан. ПМ, Стенд № 111.

11:00-11:50 Зустріч з авторами: Богдан Мельничук і Галина Шулим. Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Конференц-зал, 2 поверх.

11:00-11:50 Зустріч з автором: Лариса Денисенко. Презентація «Правової абетки». Для дітей середнього і старшого шкільного віку. ПМ, Хол, 2 поверх.

 

Про авторів

Львівський міжнародний Дитячий фестиваль

Додав nady вчора о 10:32

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска