Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / ХІІІ Львівський міжнародний дитячий фестиваль

16-18 ТРАВНЯ

Палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

Дитячий фестиваль у Львові – це фестиваль фестивалів. Аналогів в Україні не має.

Включає:

1. Гра-квест «Збирай слонів» – і вигравай призи! Учасники мають пройти по маршруту через основні події фестивалю і зібрати якнайбільше «слонів» (наліпок). Найактивніші отримають призи.

2. Парад учасників фестивалю – масштабна подія, що відкриває фестиваль. Понад 1500 дітей в костюмах улюблених літературних героїв, спортсмени, танцювальні й театральні дитячі колективи у супроводі ростових ляльок, гурту барабанщиць та духового оркестру крокують центральною частиною міста до Палацу мистецтв, запрошуючи на фестиваль. У подвір’ї Палацу відбувається дефіле і вручення нагород переможцям конкурсу костюмів.

3. Фестиваль дитячого читання «КНИГОМАНІЯ» — це головна складова фестивалю, комплекс подій, спрямованих на популяризацію читання серед дітей та підлітків. Включає:

Зустрічі з українськими та іноземними дитячими авторами, літературні читання та автограф-сесії триватимуть нон-стоп протягом усього фестивалю. 

Підсумковий етап дитячого конкурсу «Найкращий читач України» та Урочиста церемонія нагородження переможців. На фестивалі підбиваються підсумки Конкурсу, який триває з початку березня до початку Дитячого фестивалю.

Літературні квести. Протягом трьох днів декілька дитячих команд беруть участь у літературних квестах і виграють призи.

4. Фестиваль дитячої творчості та ремесел, в межах якого діти відвідують творчі майстерні (понад 50 видів майстер-класів з різних видів творчості та ремесел), екологічні воркшопи з мистецтва, уроки, виставки тощо.

5. Фестиваль настільних ігор. Ігротека у вільному доступі для для дітей і дорослих та ігрові турніри в режимі нон-стоп.

6. Спортивний фестиваль. Спортивні квести, майстер-класи для дітей від професійних футболістів та відомих спортсменів, а також спортивні ігри та змагання на свіжому повітрі.

7. Ярмарок дитячих книжок «Форум видавців — дітям». Учасники — видавці дитячої літератури, періодики, аудіо- та відеопродукції, ігр та іграшок.

У межах ярмарку вручається премія «Левеня» – перша всеукраїнська незалежна премія в галузі дитячої літератури, лауреати якої отримували нагороди на престижних міжнародних книжкових виставках. Найкращі дитячі книжки обирають діти.

 

 Вбудоване зображення 2

 

Про авторів

Львівський міжнародний Дитячий фестиваль

Додав nady 01 грудня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска