Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Фестиваль «Левада-Дністер»

01-03 СЕРПНЯ

Львівська обл., Самбірський р-н

1-3 серпня на Львівщині стартує новий, проте багатообіцяючий, насичений подіями та емоціями фестиваль «Левада-Дністер». Фестиваль розташується у чарівному куточку України – на берегах Дністра поблизу села Торчиновичі (межа Самбірського та Старосамбірського районів).

Упродовж трьох днів відвідувачів фестивалю тішитимуть своїми виступами «Скрябін», «Русичі», «Оркестр Янки Козир», «Юркеш», «Бурдон», «Дивні», «ДримбаДаДзига» та українці з Польщі – гурт «Беркут».

Окрім концертної програми на великій сцені, публіка зможе відвідувати майданчики з різноманітними атракціями, послухати виступи народних колективів, відвідати відбіркові тури телефестивалів «Мелодія» та «Надія», оглянути ленд-арт від львівських митців та виставки народних промислів, взяти участь у численних майстер-класах, або ж стати співавторами автомобільних шоу «Шляхами Швейка» чи «Горбатий Запорожець», щовечора дивуватись феєрверками, кататись на велосипедах екологічними маршрутами чи плавати на катамаранах...

Відвідувачі із дітьми зможуть залишити своїх малюків на дитячому майданчику, а віруючі матимуть змогу у неділю відвідати святкову літургію у Лаврівському монастирі.

Ексклюзивною розвагою фестивалю стане гучне та смачнюче «Свято Деруна».

Особливістю фестивалю «Левада-Дністер» є місце, яке, окрім природної краси, відзначається ще й екологічною чистотою, а верхнє русло Дністра створює всі умови і для відпочинку на пляжах, і для екстремальних розваг на річкових порогах.

Як запевняють організатори, «Левада-Дністер» стане справжнім святом української душі, а кращі фолькові та рокові гурти, різноманітні атракції та чудові краєвиди робитимуть фестиваль унікальним і спонукатимуть ще і ще приїжджати на нього.

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа , ДримбаДаДзига , Бурдон , Юркеш , Оркеstр Янки Козир , Русичі , Скрябін

Додав Art-Vertep 16 липня 2008

Коментарi

21 липня 2008

Деруни під Скрябіна підуть як діти в школу , кажуть що це місце , це "рідні села " Кузьми.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска