Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка авторських прикрас художниці Олени Хомякової

06 ЧЕРВНЯ - 06 ЛИПНЯ

Галерея Зелена канапа (вул. Вірменська, 7)

Всім відоме твердження про те що зустрічають по одежині. Зовнішній вигляд створює перше враження, а мода і все що навколо неї є справжнім мистецтвом, напевно, провідним мистецтвом сучасності.

Психологи відзначають, і ще один важливий фактор: через аксесуари, жінка дає посил про те хто вона є і який у неї настрій.

В найбільшій мірі це стосується ювелірних прикрас, біжутерії. Простий приклад: носіння обручки. Інші варіанти? - відсутність сережок сигналізує про те, що жінка не хоче привертати до себе увагу чоловіків, браслети говорять про граційність жінки, адже вони підкреслюють жести рук, кулони, часто, несуть інформацію про світогляд того хто їх носить.

Авторські прикраси, безумовно, підкреслюють неординарність їх власниці, любов до мистецтва і небанальний смак.

6 червня о 17 годині в галереї «Зелена канапа» відкриється виставка авторських прикрас художниці Олени Хомякової.

Олена здобула мистецьку освіту у Львівській національній академії мистецтв на спеціальностях скульптура і кераміка. З 2001 року бере участь у виставках, та показах мод в Україні, Росії, Польші, США, Канаді, Литві. У 2008 її твори вже брали участь у виставці авторських прикрас в галереї «Зелена канапа». Олена створила колекцію прикрас на «Lviv Fashion Week» Весна ? літо 2009, до колекції одягу П .Нестеренка-Ланька,а також до колекції одягу Тетяни Наконечної «FolkLOR».

Майстриня Хомякова працює з сріблом, кольоровими металами, керамікою і склом. Вона постійно експериментує, шукаючи нові цікаві варіанти поєднання матеріалів та оригінального дизайну для створення ексклюзивних виробів.

 

Про авторів

Галерея «Зелена канапа»

Додав Art-Vertep 04 червня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска