Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / «Відображення вражень» - нова виставка популярної художниці Анни Атоян

05-24 КВІТНЯ

Галерея "Зелена канапа" (вул.Вірменська, 7)

«Відображення вражень» - назва нової виставки популярної художниці Анни Атоян, що відбуватиметься в галереї «Зелена канапа» з 3 по 24 квітня.

Враження Анна отримує щодня від звичайних ситуацій, спілкування, ба навіть речей. Будь який предмет може стати для її творчості культовим.

Відображення своїх вражень Анна в зовсім не традиційній манері поклала на шовк, використовуючи техніку гарячого батіку.

Анна Атоян народилася у Львові. Випускниця Львівської Національної Академії мистецтв за спеціальністю художнє скло, несподівано відкрила для себе техніку гарячого батіку і з 2000 року почала використовувати її в створенні своїх оригінальних творів на шовку. Перша персональна виставка відбулася в "Зеленій канапі" 2007 року, після цього була виставка в Барселоні, галереї "Прімус" (Львів), участь у багатьох мистецьких проектах, в тому числі і фестивалях "Арт-Київ" (2007,2008) під егідою "Зеленої канапи". Анна Атоян стала членом спілки художників України.

_______________

Містка історія естетства розпочалась в глибоку давнину, відтоді, як людина створила перші предмети побуту і захотіла, щоб вони були красивими, а не просто функціональними і тішили око.

Для Анни Атоян вся історія буття складається з яскравих кадрів фільму класичного зразка. Вона те дзеркало, що відображає враження від тих кадрів і в зовсім не традиційній манері викладає їх на шовк, використовуючи техніку гарячого батіку. Будь який предмет може стати для її творчості культовим. Багато років Анна малює натюрморти з гранатами, або вазу для фруктів з горністами, чи чорний телефон 60-х років, намисто з перлів... Всі ці предмети можна побачити завітавши в її майстерню.

Після поїздки в Іспанію там з’явилась настінна фігурка «Фріда-ангел-русалка», каталонське наївне розп’яття, фото мексиканського революціонера Еміліана Сапата в його улюбленому піджаку... І нові твори Анни Атоян «Портрет з фрідами», «Каталонська мадонна», ціла серія «Улюблені маринарки».

Олеся Домарадзька. Галерея «Зелена канапа». Львів. 2011

 

Про авторів

Галерея «Зелена канапа»

Додав Sh.Ocean 07 квітня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска