Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Персональна виставка живопису Олександра Войтовича

17-31 ТРАВНЯ

Галерея Зелена канапа (вул. Вірменська, 7)

«Спокуса святого Антонія» - загадкова назва нової персональної виставки живопису Олександра Войтовича в «Зеленій канапі». Для автора вишуканих ню, що в кожному мазку співає оду чуттєвій стороні буття, святий Антоній символізує звичайного чоловіка, що підвладний спокусам натури.

Святий Антоній, аскет, що добровільно ув’язнив себе в печері, аби уникнути гріхів, казав: «Хто в пустелі, в своїй келії, віддається тиші, той невразливий до трьох спокус: слухових, мовних і візуальних: одна лишень боротьба йому належить: боротьба з чуттєвістю.»

Олександр Войтович дуже популярний у Львові митець, котрому нещодавно виповнилось сорок років Отже Він досяг піку творчої зрілості.

Львів’янин, випускник Львівської Національної Академії Мистецтв, одружений на своїй «музі» - художниці Іванці Войтович. З похвальною регулярністю продукує нові проекти. Серед нині триваючих: проект «Фейсбук портрет». Його «Алегорією в обцасах» в 2006 році відкрилася галерея «Зелена канапа», а перша персональна виставка в КМЦ «Дзиґа» викликала значний резонанс.

Вражаючою обіцяє бути і його «Спокуса святого Антонія» що триватиме з 17 травня і до кінця місяця.

Відкриття виставки 17 травня о 17 годині. Чекаємо!

____________________

Галерея "Зелена канапа"

032 235 75 49

050 66 50 603

www.artgreensofa.com

 

Про авторів

Галерея «Зелена канапа»

Додав OksanaY 17 травня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска