Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка живопису "Гаряча пора" від Наталі Бартків

25 ЖОВТНЯ - 12 ЛИСТОПАДА

Галерея «Зелена канапа»

Своє покликання в житті, можна знайти не одразу. А можна і не наважитись за ним піти. Багато хто з нас мріяв стати музикантом, поетом чи художником, а працює в офісі… Та є і такі кому вистачає сміливості зробити крутий поворот і розпочати все з нуля.

До таких відчайдушних належить художниця Наталя Бартків. Раніше вона здобула дві освіти: музичну та англійську філологічну. В останній себе успішно зреалізувала і… вирішила, що мусить бути художником. Просто в день свого народження, 25 жовтня, вона відкриває вже четверту персональну виставку живопису, із назвою «Гаряча пора».

Наталя переконана в тім, що не важливо, чи надворі спекотне літо, чи запашна осінь, чи м'ятна весна, або й святкова зима. Гаряча пора настає коли, все навкруги приносить нам гостру чуттєву насолоду, вона у серцях, і саме її змалювала художниця.

«Гаряча пора» – це розкіш квітів і фруктів, кольорів у бордо з присмаком вина, лазурних відтінків з дотиком бризу, медових фарб із запахом теплих зустрічей. «Гаряча пора» настає 25 жовтня і триватиме до 13 листопада в галереї «Зелена канапа».

 

Про авторів

Галерея «Зелена канапа»

Додав Sh.Ocean 31 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска