Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Галерея «Зелена канапа» представляє персональну виставку художниці з Білорусії - Ілони Кособуко «Сни минулого літа»

17 ЛИСТОПАДА - 04 ГРУДНЯ

Галерея сучасного мистецтва «Зелена канапа»

17 листопада в галереї сучасного мистецтва «Зелена канапа» представить свою персональну виставку «Сни минулого літа» художниця з Білорусії - Ілона Кособуко.

Відвідувачам галереї завжди цікаво познайомитись з новим автором з-за кордону, тим паче що Ілона викладач Академії Мистецтв у Мінську, член Спілки художників Білорусії та незалежної Спілки художників Франції, а її твори знаходяться у збірці Національного Художнього Музею республіки Білорусь та в Музеї сучасного мистецтва у Мінську, Художнього музею Варни , в музеях таких міст, як Шанхай и Нанкін.

Пейзажі та натюрморти художниці наповнені денним світлом та спокоєм. Живопис елегантний, легкий та витончений. Якщо це сон минулого літа, то це прекрасний, лагідний сон побачений десь, скажімо, на морському узбережжі.

Цю експозицію можна подивитись до 4 грудня 2011 і вона буде останнім відгомоном літа перед новою традиційною щорічною Різдвяною виставкою в «Зеленій канапі»

Запрошуємо Вас на відкриття в четвер о 18 годині!

 

Про авторів

Галерея «Зелена канапа»

Додав Sh.Ocean 16 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска