Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка художніх фотографій, присвячена жінкам

13 ЛЮТОГО - 14 КВІТНЯ

Львівська Філармонія (вул. Чайковського, 7)

У Львівській філармонії відкрито виставку художніх фотографій, присвячена жінкам. Виставка триватиме з 12 лютого до Великодніх свят. На ній будуть представлені художні фотографії фотографів із всього світу. Автор, організатор та продюсер проекту – власник галереї Юрій Тітовець.

Це вже не перша побідна фотовиставка у Львові, однак цього року вона експонуватиметься ф холі Львівської філармонії.

«Ми гарно підібрали колекцію світлин, – говорить Юрій Титовець. Техніку робіт не обмежуємо на виставці, основне, що це є художня фотографія, в якій передбачається активне використання різних графічних редакторів, програм для постобробки. Робіт має бути у межах 50-ти».

Кожна з робіт, які будуть представлені на виставці – це окремий мистецький твір, об’єднаний з рештою спільним бажанням возвеличити жінку, показати у всій її красі та досконалості.

Юрій Тітовець – президент Міжнародного щорічного Салону художнього фотографії «З любов’ю до жінки», який проводиться сьомий рік поспіль. Цей проект передбачає Міжнародний конкурс художньої фотографії серед фотохудожників цілого світу. Конкурс проводиться під патронатом всесвітніх різноманітних федерацій фотомистецтв, таких як: Всесвітня федерація фотомистецтва, Фотографічне товариство Америки, Королівське фотографічне товариство, Австрійське фотографічне товариство і т. д. Салон передбачає конкурс художніх фотографій для фотохудожників з цілого світу і разом з тим виставкову діяльність, тобто популяризацію сучасного фотомистецтва і виставлення образу жінки в засобах сучасного фотомистецтва. Одна із секцій Салону, яка була представлена, називається «Він та вона». І саме ця секція дуже добре підходить під тему 14 лютого, тобто святкування Дня закоханих. Говорячи про Салон, слід відмітити, що за сім років свого існування, він набув визнання. В минулому році в Салоні прийняли участь 448 авторів з 58 країн світу, які надіслали на конкурс 3779 фотографій. З цих фотографій компетентне міжнародне журі вибрало кращих 529 фотографій, які розміщене в останньому фотоальбомі.

Окрім цієї виставки в Салоні для фотографів цілого світу є конкурс художніх фотографій по темі «жінка», але він передбачає різні секції та номінації. Зараз іде активна підготовка до чергового Салону конкурсу. Робота журі відбудеться 20 липня. Буде в журі молодий провідний фотограф з Чеської республіки, фотограф з Італії і Юрій Тітовець – президент Салону та член журі. У рамках цього проекту у Львові на цей рік запланували, як мінімум виставку чеського фотографа 27 квітня у приміщенні Укрсоцбанку. Також 20 липня буде виставка італійського фотографа. На цей рік заплановано виставку у 7-ми містах України і столицях європейських країн. Тобто виставки фоторобіт, які представляються, подорожують по всьому світу.

У відкритті та прес-конференції участь візьмуть: Володимир Сивохіп – генеральний директор Львівської філармонії; Юрій Тітовець – засновник фотогалереї «Простір», фотограф, президент Міжнародного Салону художньої фотографії «З любов’ю до Жінки»; Іоланта Пришляк – заступник Генерального директора з організаційно-правового забезпечення

 

Про авторів

Львівська Філармонія

Додав OksanaY 12 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска