Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Львів / Виставка живопису «Від Різдва до Різдва»

26 ГРУДНЯ - 14 СІЧНЯ

Галерея сучасного мистецтва «Дзиґа»)

З нагоди початку різдвяно-новорічних свят у середу 26 грудня відбулося відкриття виставки живопису вихованців Навчально-реабілітаційного центру «Джерело»«Від Різдва до Різдва» організованої  спільно з Мистецьким об’єднанням «Дзиґа».

Проект «Від Різдва до Різдва» пропонує дещо незвичний погляд на живопис, завдяки кільком особливим чинникам.

По-перше, помітний чіткий розвиток  творчого потенціалу та професійної мистецької майстерності кожного з учасників виставки, а також  нові методики образного-стилістичного творення сучасного українського мистецтва.Важливою складовою є також використання сучасних матеріалів живопису, що віднедавна широко застосовуються у мистецтві. Кваліфіковану та експертну оцінку творів здійснять провідні сучасні художники та мистецтвознавці.

По-друге,  експозиція творів виступає як інсталяція емоційно-настроєвих станів, що складається з робіт, виконаних під час арт-терапевтичних занять. Головним формотворчим чинником інсталяціївиступає колір, пляма та  фактура,   як визначальніпринципи психологічного стану авторів робіт.Окрім того всі процеси  їхньої роботи здійснювались за основними засадами арт-терапії та арт-педагогіки.

По-третє, усі учасники виставки – це  молодь з особливими потребами, вік яких – від 18 до 35 років. Кожен з них мимоволі вносив щось неповторне, зважаючи на індивідуальні особливості кожного.

Проект також ініціюватиме зацікавленість творчістю неповносправних людей, їхніми можливостями та потребами,  підвищить їхню мотивацію до самостійної творчості, сприятиме розвитку зміні  стереотипів, а також  інтеграції неповносправних в мистецьке життя Львова.

Виставка триватиме з 26 грудня 2012 року до 14 січня 2013 року.

 

 

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав nady 29 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска