Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Вистава живопису Олени Онуфрів «Provence mon amour»

20 ЧЕРВНЯ - 20 ЛИПНЯ

ресторан імпровізацій Грушевський cinema jazz (проспект Шевченка, 28)
вхід вільний

20.06 – 28.07.2013
відкриття виставки 20.06 о 19:00

Відома українська художниця Олена Онуфрів запрошує Вас зазирнути в світ живопису кольору блакиті, світ, в якому збуваються мрії! 20 червня в ресторані імпровізацій Грушевський cinemajazz
відбудеться відкриття виставки мисткині. Художниця представить 7робіт, написаних під враженням від омріяного французького Провансу. 

Олена Онуфрів багато подорожувала в житті, і ці подорожі надихали її на створення нових робіт, віднайдення нового стилю чи живописних рішень. Понад усе їй подобається бувати у Середземноморських країнах, особливо на півдні Європи. Олена вже відвідала Іспанію, Італію, Грецію, відпочивала на грецьких островах. Єдине місце, де донедавна не була художниця, - це південь Франції, а точніше – Прованс, селище Сен-Поль-де-Ванс,де творили відомі імпресіоністи, такі як П.О.Ренуар. Мріючи побувати в цих мальовничих краях, Олена Онуфрів написала декілька картин, об’єднаних темою «Мрії про Прованс». Минулого літа її мрія здійснилась, і натхненна побаченим, художниця створила колекцію картин, об’єднаних любов’ю до Провансу.     

Відома українська художниця, персональні виставки якої проходять в багатьох українських та  європейських містах. Роботи знаходяться в приватних колекціях України, Польщі, Великобританії, Ірландії, Австрії, США, Канади, Іспанії, Німеччини, Фінляндії, Туреччини, Сінгапуру. Власником найбільшої колекції є готель Hyatt в Києві. А також окремими роботами володіють ЮліяТимошенко та Ані Лорак.Розробниця лінії від кутюр (одяг, шалики, посуд тощо), яку можна придбати в першому в Україні брендовому магазині "Couturedefleur", вул. Фредра 4А у VelesArtsalon.

 

Про авторів

Олена Онуфрів

Додав nady 12 червня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска