Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка проекту Олега Сусленка «Трололо»

06-22 ГРУДНЯ

галерея "Дзиґа" (вул. Вірменська, 35)
Вхід вільний

6 грудня, п'ятниця, о 17:00  в галереї "Дзиґа "(Львів, вул. Вірменська, 35) відкриється проект  Олега Сусленка "Трололо".

 

Експозиція триватиме до  22 грудня. 

Вхід вільний.

 

 

про проект:

 

Проект Трололо
 
"Я думав що розпрощаюсь із відчуттям подяки "віртуальним" вчителям у 2008-2009 роках у проекті "In Paradise", але сьогодні я знов згадую своїх далеких і великих гуру. На цей раз візуалізуючи їхні мегапослання, які повернули русла рік у мистецтві 20 століття. Фрази-девізи, магічні заклинання, що з ними на устах художники непритомні падали на барикадах. А сьогодні, у часи розвинених високих інформаційних технологій, це не більше ніж трололо.

Кожен день на нас сипляться мудрості у вигляді кроспостнутих цитат великих людей. Це дуже популярна тенденція в мережі інтернет ось вже кілька років. Мудрі вислови великих перемішується з щоденними мудростями здавалося б звичайних простих наших друзів, а потім помножуються на незліченну кількість бздурів у виконанні жирних тролей та рядових паразитів соц-мереж. Так формується наш щоденний культурній раціон. Рівень лайна в океані інформаційного трешу зашкалює, його температура топить віковічні льодяні архипелаги людської мудрості. Брили льоду дрейфують в наші широти, несучи на своїх білих тілах пошматовані кавалки геніальних висловлювань. На тлі всезагального інформаційного невігластва та орієнтаційної фрустрації величні знання лягають тонким шаром діамантового пилу на поверхню салату олів'є, перемішуються столовою ложкою і подаються до столу. Постструктуральне, постінформаційне та зрештою постмодерністське блюдо готове.

В серії робіт «Трололо» я експлуатую старі перевірені постмодерністські прийоми, незважаючи на те, що до нас постійно долітають повідомлення, ніби Постмодернізм із дед. В проекті "Трололо" я тролю тих хто думає, що це так. Тому що за сучасних наявних об'єктивних обставин тролінг залишається чи не єдиною можливістю артикуляції мистецького жесту. Тому що тіло Постмедернізму досі не знайдено. Також, на моїх полотнах повсякчас присутній образ відомий як тролфейс. Я справедливо вважаю, що сотні різноманітних зображень тролфейсу по своїй суті та виконанню є геніальними, і створені найвеличнішим художником сучасності – самим Анонімусом. Комета "Тролфейс" пролетіла повз нас кілька років тому і далі продовжує розсипати свої метеорити. Я просто ходжу і збираю їх по землі, щоб потім тупікнути десь у виставковому просторі."

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав nady 07 грудня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска