Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка Алли Сімутіної «Львів - місце проживання»

10-22 ЧЕРВНЯ

м. Львів, галерея «Зелена канапа», вул. Вірменська, 7

10 червня "Зелена канапа" запрошує Вас на відкриття персональної виставки фотохудожниці Алли Сімутіної „Львів - місце проживання".

Львів - така вдячна натура для фотографів, що кожен охочий, не позбавлений уявлення про композицію норовить взяти в руки фотооб'єктив і створити своє фото Львова. Відверто кажучи фотографів у Львова сотні, багато хто з них роблять виставки. Ми вже звикли до львівської архітектури на світлинах.

Чим же здивує нас маловідома художниця Ала Сімутіна?

Відповідь на це питання є у назві виставки. „Львів - місце проживання". Саме таким бачить його Ала. Вона його не ідеалізує і не намагається показати в занепаді, не пригладжує його до рівня гламурності, не робить світлини „під старовину", не апелює до ностальгічності.

Це просто дім в якому вона живе. Сфотографований так наче ви б фотографували інтер'єр свого житла. Не для глянцевого журналу, а фрагментарно, для себе.

Прийдіть і подивіться на Львів, крізь фотооб'єктив художниці. Ви побачите її Львів і можливо, надихнетесь і приєднаєтесь до сотні фотографів, щоб gобачити, або показати свій Львів.

Виставка триватиме до 22 червня. Наступною після неї буде виставка авторських прикрас.

З повагою директор галереї "Зелена канапа" Олеся Домарадзька.

 

Про авторів

Галерея «Зелена канапа»

Додав Art-Vertep 07 червня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска