Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Вечірка в Британському Стилі

07 ТРАВНЯ 14:00.19:00

Хмільний дім Роберта Домса, вул. Клепарівська, 18
Вхід 50 грн., ПОПЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ 40 грн.

7 травня у кав’ярні Coffee-In (проїзд Крива Липа, 9) о 14.00 відбудеться прес-конференція з приводу BRIT POP PARTY, що розпочнеться цього ж дня о 19.00 в Хмільному Домі Роберта Домса. На прес-конференції будуть присутні музиканти з київської indie-rock групи Singleton а також indie-колектив зі Львова The Energils.

Група Singleton була заснована у 2004 році в Києві молодими, але досвідченими музикантами. Їхня музика характеризується сильним гітарним звуком, чуттєвим і емоційним вокалом. Колектив прагне широкого визнання в Україні та у Європі і зараз четверо учасників групи працюють над релізом свого дебютного альбому. Весною 2009 Singleton випустили свій дебютний сингл ‘Storms’, з яким у кінці минулого року мали тур містами України. Singleton представляють музичний лейбл Go Loud Records (http://goloudrecords.com)

The Energirls – група, що відома своєю експресивністю і оригінальним стилем, експерти називають групу найбільш багатообіцяючим інді-колективом у Львові.

Концерт розпочнеться о 19:00 в Хмільному домі Роберта Домса, після якого на всіх шанувальників британської музики чекає відеосет у стилі brit pop і не тільки від WIZ-ART . Серед виконавців, чиї кліпи будуть на великому екрані Хмільного Дому Роберта Домса: Oasis, Pulp, The Verve, Babyshambles, Bloc Party, The Kooks, Arctic Monkeys, Kasabian, Franz Ferdinand, Muse, Kaiser Chiefs, Blur, Coldplay, Depeche Mode, Radiohead, New Order, Skunk Anansie, PJ Harvey, Travis, The Music, Manic Street Preachers, La Roux, Lily Allen, The Beatles..!

Більше ста культових музичних відео – все найкраще з Великобританії!

Дивіться офіційний відеоролик вечірки тут: http://vimeo.com/11044502

Докладніше про вечірку тут: http://wiz-art.com.ua/britpop_party>

 

Про авторів

Фестиваль Wiz-Art

Додав Art-Vertep вчора о 20:45

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска