Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Ghurt Yoghurt Skarce o’Tatties 5,52 Mb
Ghurt Yoghurt Let it be Good (2004 p.) 3,08 Mb

Львів / «Гурт Йогурт» привезе до Львова Музику Світу

30 ТРАВНЯ

Шевченківський Гай

Це третій за рахунком, та перший за унікальністю візит до Львова популярного фольк-рок-колективу. «Гурт ЙОгурт» зламає стереотипи, та представить глядачам новий формат своєї творчості. Унікальний виступ відбудеться у рамках Другого Міжнародного Фестивалю «Львів Стародавній», що стартує у Шевченківському Гаю 29 травня.

«Гурт ЙОгурт» здобув серця прихильників виконанням музики за кельтськими мотивами. Проте у Львові виконавці потішать глядачів мелодіями із найрізноманітніших куточків світу. Репертуар музикантів збагатився народною музикою Франції, Германії, Шотландії, Бретоні, мотивами Сходу тощо. Сюрпризом для глядачів стануть знайомі вухові коломийки, аркани та гопаки у виконанні «Гурту ЙОгурту». Український фольклор учасники гурту відкрили для себе нещодавно і запевняють – рідна музика може звучати більш драйвово, ніж ірландська, чи, навіть, балканська.

Різнобарвність старовинних мелодій гурт буде презентувати із допомогою екзотичного інструменту роланд, який, за словами музикантів, має вражаючу кількість тембрів.

Гостей Другого Міжнародного Фестивалю «Львів Стародавній» Йогурт забавлятиме другого дня. Окрім цього фольк-рок-колективу у концерті візьмуть участь харківський гурт «Spiritual Seasons» та львівський «Kings & Beggars».

Довідка про «Гурт ЙОгурт»:

Фольк-рок-колективу «Гурт Йогурт» цьогоріч виповнюється десять років. Протягом часу своєї діяльность «Гурт ЙОгурт» із фольк-тріо перетворився у велький фольк-рок-колектив, відомий не лише в Україні, а й в Росії, країнах Європи та Америці. На території колишнього СНД це єдиний фольк-гурт, всі учасники якого мають консерваторську музичну освіту, відтак кожен виконавець володіє кількома інструментами.

У творчому доробку колективу – більше двадцяти різноманітних збірників та альбомів, та більше тисячі концертів. Музиканти також успішно співпрацюють із такими відомими виконавцями, як Ishbel Mcasckil, Gregory Dolan, Руслана, Росава, Er-J Orchestra, ТНМК, Мандри та інш.

 

Про авторів

Ghurt Yoghurt

Додав Art-Vertep 19 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска