Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Прес-конференція Юрія Миненка – українського контртенора, переможця Міжнародного конкурсу Бі-Бі-Сі "Співець Світу"

02 ЛЮТОГО 12.00

Арт-кав'ярня "Квартира 35" (вул. Вірменська, 35)

2 лютого, середа, о 12:00 у арт-кав’ярні «Квартира 35» (Львів, вул. Вірменська,35. «Дзиґа», 2-ий поверх) відбудеться прес-конференція одного з кращих контртенорів світу – Юрія Миненка з нагорди серії прощальних концертів Україною та сольного концерту «Голос бароко» у Львові.

Україна може втратити ще один талант. Володар унікального голосу, фіналіст Міжнародного конкурсу Бі-Бі-Сі «Співець Світу – 2009» Юрій Миненко змушений покинути Батьківщину.

Під час прес-конференції відбуватиметься акредитація журналістів на концерт «Голос бароко», що пройде 3 лютого у Львівській Філармонії. Організатори концерту: МО «Дзиґа» та ТОВ «Проскурня продакшн».

Детальніше про концерт

Учасники прес-конференції:

Юрій Миненко

Сергій Проскурня – режисер, продюсер, директор ТОВ «Проскурня продакшн»

Софія Іванова – музикознавець, куратор музичних проектів МО «Дзиґа», автор аудіозаписів РадіоІніціатива

Контакт: 095 260-03-27 (Юрко ВовкоГон – прес-секретар МО «Дзиґа»)

Офіційний сайт співака: www.yuriyminenko.com

Біографія Юрія Миненка

Слухати

Дивитися

Преса про Миненка:

«Вікно в Америку», ексклюзивне інтерв’ю

Петер Буске, «Potsdamer Neueste Nachrichten»

Стівен Брукіс , «The Washington Post»

Сергій Пирогов, «Україна Молода»

Довідка: Юрій Миненко — український співак і щасливий володар рідкісного голосу — контртенора, фіналіст одного з найпопулярніших конкурсів — «Співець Світу», котрий проходив у Кардіффі (Уельс, Велика Британія) під патронатом ВВС у червні 2009 року. Юрій Миненко увійшов у плеяду видатних вокалістів сучасності.

Юрій Миненко володіє голосом широкого діапазону більш ніж трьох октав (G – b''). Багато хто вважає контртенор рівним низьким жіночим голосам. Але це не зовсім так. Насичений красивий тембр, дивовижна гнучкість голосоведіння, не може зрівнятися з жодним з низьких жіночих голосів, як правило не здатних на таку граційність та рухливість. А багатство обертонів чоловічих голосів цього діапазону вважається унікальним. Звичайно ж не кожен контртенор володіє усіма цими якостями. Одначе, Юрій Миненко — квінтесенція таланту вокаліста-контртенора, вдумливий та працездатний музикант, якому закордонні музикознавці пророкують велике майбутнє.

 

Про авторів

Юрій Міненко

Додав OksanaY 01 лютого 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска