Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Виступ гурту Chlopcy Kontra Basia

22 БЕРЕЗНЯ 20.00

ЕтноКлуб Набутків, арт-кав'ярня Квартира 35, (Дзиґа, 2-й поверх, вул. Вірменська, 35)
30/60 грн.

Тріо Chlopcy Kontra Basia виступає у складі: Барбара Дерлак (вокал, кларнет, дримба, біт-бокс), Марцін Ненко (контрабас) і Томаш Вальдовскі (перкусія).

Бася без хлопців співала би фолк, хлопці без Басі грали би джаз. Але вони разом, бо їм це подобається. І не лише їм - Chlopcy Kontra Basia дебютували в квітні 2010 року на одному з найзначніших етно-фестивалів Польщі, «Нова традиція», де одразу ж здобули ІІ місце, і зараз є одним з найцікавіших польських гуртів цього напрямку. Музика тріо передовсім базується на польському фолку, а також текстах і мелодіях Басі, в той час як Томаш і Марцін відповідають за надання композиціям сучасного джазового звучання.

Chlopcy Kontra Basia дебютували в квітні 2010 року на одному з найбільш значимих етно-фестивалей в Польші, «Нова традиція», де одразу ж отримали ІІ місце, і зараз є одним з найцікавіших колективів цього напрямку.

Це перший візит тріо в Україну, і польска музична критика рекомендує це не пропустити — Chlopcy Kontra Basia звучать виключно добре!

Платний вхід – 60 грн., для членів Етноклубу Набутків та «Jazz Club.Lviv» - 30 грн.

 

Про авторів

Chlopcy Kontra Basia

Додав OksanaY 28 лютого 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска