Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Британський вокаліст Річард Беркелей проведе мастер-класи для львівських джазменів

03-06 БЕРЕЗНЯ

Львівська Філармонія (вул. Чайковського, 7)
вартість треба уточнювати

На початку березня до Львова завітає видатний британський вокаліст, композитор, журналіст та музичний критик Річард Беркелей (Richard Berkeley). З цієї нагоди із 3 по 6 березня у ЛДМУ ім. С. Людкевича проводитимуться майстер-класи для джазових вокалістів.

Приїзд вібдувається за підтримки МО «Дзиґа» та «JazzСlub.Lviv». Запис на майстер-класи відбувається за адресою: danafreska@yahoo.com.

У програмі майстер-класів:

- робота над джазовими стандартами

- курс акторської майстерності

- співпраця з ритм-секцією

Фінальний концерт учасників майстер-класів відбудеться 6 березня о 14:00 у арт-кав‘ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська 35, «Дзиґа», 2-ий поверх). До концерту приєднаються музиканти «JazzСlub.Lviv». Вхід вільний.

Довідка:

Річард Беркелей викладав у різних європейських музичних академіях: Mountview Conservatoire for the Performing Arts, LAMDA, Music Theatre Performers (Royal Academy of Music), Muzycznej Academy im. Fryderyka Chopina та Akademii Teatralnej у Варшаві.

Як вокаліст, Річард Беркелей виступав на багатьох світових музичних сценах та співпрацював з такими виконавцями, як: Fabio Biondi, Rinaldo Alessandrini, Alan Curtis, Tonio Florio, Paolo Pandolfo, Phillip Picket. Як актор, він виступав разом з такими зірками, як Рутгер Хауер, Міккі Рурк, Хелена Бонем-Картер, Емілі Уотсон, Франко Неро...

Сайт Річарда Беркеля: www.richardberkeley.pl

Сайт ДжазКлубу: www.dzyga.com/jcl

 

Про авторів

Річард Беркелей

Додав OksanaY 02 березня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска