Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb

Львів / Концерт легендарної ватаги "ГАЙДАМАКИ" + гурт "Кому вниз"

12 ТРАВНЯ 19.00

Палац Спорту "Україна"

12 травня у Львові відбудеться велкий подвійний сольний концерт гуртів Кому Вниз та Гайдамаки.

ГАЙДАМАКИ – музична формація України, що мислить по-європейськи. Має власне альтернативне обличчя, живу основу українського фольку, чіткий соціальний меседж, що формує команда освічених музикантів високого рівня. Інтелектуальна етно-система, що є світовим прикладом яскравої rock та world music культури, синтезом сучасного року, дабу, панку і ска, глибинних скарбів української та балканської музики.

КОМУ ВНИЗ – один з найбільш професійних гуртів в Україні, якщо не єдиний. Якщо хоч раз почуєте їх, ви зможете виділити їх серед усіх галасливих створінь сьогоднішньої рок-сцени України і зрозумієте, що вони кращі. Кращі на сьогоднішній українській малій, але справжній, андеграундній рок-сцені.

Зараз КОМУ ВНИЗ грають gothic – rock/ industrial (готичний індастріал-рок) замішаний на романтичному символізмі і старовинних традиціях, давній українській культурі і темній ренесансній філософії плюс вічний пошук чи то Бога, чи то значення життя.

Кожна пісня має своє оригінальне коріння і зазвичай глибоко пов’язана з традиціями України, випромінює справжній український дух. Той дух, якого вже небагато залишилось, бо все спаплюжили.Але який завдяки КОМУ ВНИЗ у великій мірі відроджується.

Дата: 12 травня

Адрес: Львів, палац спорту “Україна”

Початок: 19.30

 

Про авторів

Гайдамаки

Додав Sh.Ocean сьогодні о 14:55

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска