Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Літвечір Сергія Германа "BMX: повість про велосипед без сідла"

02 ЛЮТОГО 18.00

Літературна кав’ярня «Кабінет» (вул. Винниченка,12)

В центрі літературного вечора цього разу – книга, які не було відмовлено в увазі, хоча й переважно жовтого спектру, що й не дивно, з огляду на ім’я її автора – Сергій Герман.

Натомість ми «Кабінеті» спробуємо поставити в цент обговорення точно не дружину автора, напевно не особу самого автора, можливо навіть не роман «BMX», але ідеї, які рухають його сюжет.

А говорити є про що: Помаранчева революція 2004, яка жодного разу так не названа, схеми відмивання грошей для фінансування Майдану, мотиви олігарха, який напередодні переходить у табір опозиції, впізнавані крупні політичні та бізнес гравці української дійсності, цинізм та особисті трагедії на фоні загальновідомих та прихованих подій, що вивели Україну на центральні шпальти світових видань.

Де пролягає неочевидна лінія, що відрізняє у наших головах народ від натовпу, може занадто публіцистичний опис грошових оборудок, світогляд маніпуляції, який об’єднує персонажів – все це є у романі з відкритим закінченням і без героя.

І найважливіше – погляд з «іншого» боку, який необхідний, щоб поглянути на себе самих в дзеркало а також, щоб віднайти свій власний погляд на світ і позбутися ілюзій.

Сергій Герман - дипломат, виходець із сім?ї спадкових львівських інтеліґентів. Його батька львівські театрали добре знали як колишнього директора Львівської опери. У кінці 80-их був директором клубу радянсько-польської дружби у Гданську. У бурхливі 90-ті Герман працював на ниві журналістики, очолював редакцію львівської муніципальної газети «Ратуша». Сьогодні живе і працює у Києві. Дружина - Анна Герман.

Координатор Юрій Кучерявий 0503799961

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав OksanaY 31 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска