Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Концерт норвезького інструментального гурту The Samuel Jackson Five

19 КВІТНЯ 19:00

Клуб "Старушка" (вул. Залізнична 1)
від 70 грн

Норвезький інструментальний гурт The Samuel Jackson Five на запрошення AZH Promo завітає в Україну з двома концертами 19 та 20 квітня (Львів-Київ) у рамках європейського туру на підтримку свого четвертого альбому, який буде випущено у квітні.

The Samuel Jackson Five – норвезький квінтет, створений в Осло 2003 року. Музиканти починали в якості drum’n bass проекту, але після багатьох змін у стилі, музичному баченні й командному складі, вони зупинилися на виконанні інструментального року і тепер належать до провідних скандинавських пост-рокерів.

За одинадцять років свого існування вони встигли випустити три повноформатні альбоми: “Same Same but Different” (2004), “Easily Misunderstood” (2005) та “Goodbye Melody Mountain” (2008). Їхня музика відрізняється легкістю та жвавістю, пост-рокове звучання міксується з елементами джазу, фолку, інді та прогресивного року. Тож фанати гурту отримують від музики The Samuel Jackson Five захопливу подорож світом звуків, кружляють у сучасному звучанні старомодної на перший погляд музики 60-70х років. Гурт приємно дивує різноманітністю настроїв та тем композицій, які вони творять під впливом Pink Floyd, NIN, Motorpsycho, King Crimson, Yes, Tortoise, Do Make Say Think, Can, Neu, Eric Satie, At The Drive In, Battles, Igor Stravinsky, Eric Dolphy, John Coltrane, Bo Hansson, Brian Eno, Motown, Camel, Center Of The Universe, MF Doom etc.

У той час, як попередній альбом “Goodbye Melody Mountain” було записано в пустелі, новий четвертий альбом гурту був створений у центрі Осло, і це не випадково, адже він включає здебільшого міські саундтреки, як от “Moskwa” (написаний у російській столиці, але з особливостями шуму Берліна в нічний час). The Samuel Jackson Five намагається дещо дистанціюватися від своїх пост-рокових коренів і по-новому організовувати композиції треків – лише два з них за часом тривають більш ніж п’ять хвилин. І це ще не всі новації, на фанатів гурту чекає багато сюрпризів, що стануть для них своєрідним свідомим викликом від виконавців.

Офіційний сайт: www.sj5.no, слухати і купити: denovali.com/samueljackson5/

Facebook: http://www.facebook.com/thesamueljacksonfive

ЛЬВІВ - 19 квітня

На підтримці виступить інструментальний пост-рок гурт Al.ko_kc, відомий львів’янам завдяки своїм атмосферним виступам.

Слухати: http://vk.com/alko_kc

Місце проведення: клуб “Старушка”, вул. Залізнична, 1а.

Початок о 19.00

Квитки:

Передпродаж:

70 грн. (перших 40 шт), решта - 90 грн.

у день концерту – 100 грн.

З наступного понеділка у «Тракторі» і «Правда, Б»

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 02 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска