Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Концерт італійського гурту port-royal

10 КВІТНЯ 20:00

«Фабрика Повидла» (вул. Б. Хмельницького, 124)

10 квітня о 20:00 на «Фабриці Повидла» (вул. Б. Хмельницького, 124) відбудеться концерт італійського гурту port-royal в рамках туру по Україні.

Гурт port-royal з італійського міста Генуя існує близько дванадцяти років, проте по-справжньому відомими вони стали після запису першого альбому «Flares» (2005).

Найголовніше чим вражають port-royal – поєднання абсолютно на перший погляд протилежних речей. Італійці майстерно поєднують в своїх піснях елементи пост-року, шугейзу, ембіенту та електроніки.

В заплутану конструкцію синтетичних барабанів італійці з легкістю додають елементи нагараних наживо ударних та мінімалістичної електроніки, і все це завершується простими, тягнучими і трохи наївними мелодіями. Їх музика – це ностальгія за тим, що пройшло і чого можливо ніколи не буде.

Вбудоване зображення 2Музичний вплив на port-royal мали Labradford, ранні Mogwai, Arab strap. Критики їх порівнюють з Sigur Ros і називають наступною еволюцією пост-року.

port-royal надихаються філософією і звичайними маленькими історіями – випадковими усмішками, мистецтвом, речами, які змінюють їх самих.

Тур Україною для port-royal дуже очікуваний. Лідер гурту Аттіліо Брузоне в одному з інтерв’ю зізнався, що був настільки вражений першим візитом до України, що присвятив навіть один з треків («Nights in Kiev») столиці, яка так його надихнула. Другий тур італійців організовує агенція NaturalEast за підтримки Італійського культурного центру та компанії INBLU.

В Україні італійці виступлять із віджеїнгом візуального артиста Сіеви Діамантакос – відмінним візуальним рядом, що додає дещо особливе і прекрасне, настрій який якнайкраще характеризує рефлексії і філософію port-royal.

10 квітня - Львів, «Фабрика Повидла» (вул. Б. Хмельницького, 124) 20:00

Вартість квитків: - попередній продаж — 40грн., в день концерту — 60грн.

Попередній продаж квитків в матьорій галереї «Правда,Б»

(пл. Коліївщини 1. поверх 3)

Вау!

При купівлі квитка на концерт port-royal отримуєте 5% знижки на купівлю морально-духовних цінностей, що є в Правді,Б

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 02 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска