Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Концерт гурту «Miles Babies» (Кривий Ріг/Київ) Intelligent Urban Indie

19 КВІТНЯ 20:00

Арт-музей-ресторан САЛО (пр. Свободи, 6/8)
від 40 грн

Коли? 19 квітня 2012, четвер. 20.00

Де? САЛО арт-музей-ресторан, проспект Свободи, 6/8. Тел. 235 55 36. www.artsalo.com

Лідер колективу – Олексій Макаров – позиціонує музичний стиль, в якому грають Miles Babies, як «urban indie». Але щоб найбільш точно і цілісно описати творчість колективу, цього визначення буде недостатньо. Miles Babies – це дивовижний музичний коктейль, в якому в якості інгредієнтів змішані традиції написання хітових мелодій поп-музики, гармонічна побудова композиції рок-музики, речитативні відгуки репа, урбаністичні пейзажі хіп-хопа та душевне виконання, властиве стилю музики soul.

Із сучасних музикантів, які найбільш близькі по духу Miles Babies, першими спадають на думку хлопці з Бумбоксу та П'ятниці. Із закордонних колективів можна провести певну аналогію з The Streets та Plan B. Якщо ж говорити про тих, чия творчість вплинула на формування музичного смаку, то, беззаперечно, на першому місці легендарний Miles Davis (до речі, сама назва колективу чітко дає зрозуміти, хто є духовним «батьком» колективу), а також джаз, соул та ритм-н-блюз 50-60 років минулого століття.

Кожна людина – індивідуальність, яка боїться загубитись в метушні великого міста. Місто тисне над нею, намагається проковтнути, перемолоти та виплюнути, перетворивши в безлику сіру одиницю. І це постійне протистояння з Містом, з його шаленим ритмом та жорстокими правилами гри «на виліт», є творчим каталізатором, рушійною силою та невичерпним джерелом натхнення для Miles Babies. Саме Місто, як живий організм, як повноцінний всесвіт одночасно виступає і головною дієвою особою, і декораціями, на фоні яких розгортається основна сюжетна лінія розповіді пісень.

Завдячуючи художній освіті, усі пісні авторства Олексія Макарова мають яскраво виражену кінематографічність: місткі образи, герої, що запам’ятовуються, чітко прослідкована сюжетна лінія – кожна пісня виглядає як закінчений художній твір. а

супроводжуючий кожну композицію індивідуальний відеоряд від молодої української режисерки Світлани Рейніш залишають незабутнє враження на глядачів, присутніх на концерті

Музика Miles Babies – ідеальний саундтрек для життя у великому місті! Потрібно тільки вміти прислухатися!

подивитись:

http://www.youtube.com/MilesBabiesOfficial

послухати:

http://soundcloud.com/milesbabies

стати прихильником:

http://www.facebook.com/pages/Miles-Babies/123388307733660

http://vkontakte.ru/club21955049

бути в курсі:

http://twitter.com/#!/MilesBabies

Резерв cтоликів: 235 55 36

Вартість квитка: 40 грн.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 03 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска