Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Діля (Едуард Приступа) Знову сама (2011 р.) 8.26 Mb
Діля (Едуард Приступа) Вітер мрій (2011 р) 7.87 Mb

Львів / Едуард ДІЛЯ Приступа та Орест Криса "New Unplugged"

28 ЧЕРВНЯ 22:00

САЛО музей-ресторан, просп. Свободи 6/8
40 грн.

28 червня, на День Конституції, Едуард Діля Приступа і Орест Криса представлять в клубі "Сало" музичну програму "New Unplugged".

Менше року тому дует Діля і Орест презентували свою першу спільну пластинку "Ді.Ор", з назви неважко здогадатися, чому альбом був названий саме так. Після випуску альбому музиканти відправилися в концертний презентаційний тур по містах України і Росії.

Не дивлячись на те, що це був творчий експеримент двох прекрасних музикантів, в кожного з яких за плечима досить переконливий послужний список, музиканти вирішили не зупинятися на досягнутому і незабаром планують представити публіці 2-й студійний альбом проекту "Ді.Ор". На концерті прозвучать не лише треки з дебютника, але і абсолютно нові композиції.

Інформація про музикантів:

Орест Криса - артист Заслуженого Академічного Симфонічного оркестру України (альт), гітарист фолк-групи "Йогурт", автор пісень і лідер групи "Татхагата", автор проекту Трічі/ПоНеДілОК.

За плечима Ділі вже 13 повноцінних студійних альбомів. Більш того, Едуард Пріступа впродовж 11 років грав, співав і вигадував музику у складі легендарної української ріпи-групи ТНМК, з 2004-го і до цього дня є засновником і лідером інді-поп-рок групи "НЕДІЛЯ", продюсує етногруппу АСТАРТА, а також пише музику для фильмів, сериалів та інших музикантов. Його пісни виконуюсть ТНМК, Росава, Пара Нормальных, Лера Массква, Надя Мейхер та багато інших.

 

Про авторів

Діля (Едуард Приступа)

Додав nady 28 червня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска